דרוש מידע המשקה של הרבנית קניבסקי ע"ה

• הוסף לסימניות
יש בן משפחה שאחרי ניתוח ומאד חלש.
המליצו לו על הירקות של הרבנית קניבסקי (במסחטה)
האם זה שווה לקנות מסחטה?
זה באמת עוזר?
אני יודעת שאפשר לקנות קפוא.
שווה?
אשמח לשמוע מבעלי נסיון בלבד.
תודה

• הוסף לסימניות
כשהייתי בסוף ההריון הקפדתי לשתות כל יום את המשקה וגם בימים שאחרי הלידה ומרגישה שהועיל. היה לי ב"ה יותר כח ואנרגיה.
הייתי אז אצל הרבנית קולדצקי וסיפרהנעל כך סיפורי מופתים..ונתנה לי את המתכון:
1 תפוח
1 סלק קטן
1 מלפפון
1 פלפל
3 גזרים

לגבי המכונה, אולי אפשר להשאיל ממישהו באזור מגורכם ולהתנסות? זה קצת התעסקות ועבודה להכין לבד. גם כשעשיתי כמות של פי 3 יצא לי בערך 5 -6 שקיות , אז ממש כל כמה ימים את ההתעסקות הזו.
או שקונים את השקיות המוכנות כ10 שח לשקית. לשיקולכם.בהצלחה ורפואה שלימה

• הוסף לסימניות
כשהייתי בסוף ההריון הקפדתי לשתות כל יום את המשקה וגם בימים שאחרי הלידה ומרגישה שהועיל. היה לי ב"ה יותר כח ואנרגיה.
הייתי אז אצל הרבנית קולדצקי וסיפרהנעל כך סיפורי מופתים..ונתנה לי את המתכון:
1 תפוח
1 סלק קטן
1 מלפפון
1 פלפל
3 גזרים

לגבי המכונה, אולי אפשר להשאיל ממישהו באזור מגורכם ולהתנסות? זה קצת התעסקות ועבודה להכין לבד. גם כשעשיתי כמות של פי 3 יצא לי בערך 5 -6 שקיות , אז ממש כל כמה ימים את ההתעסקות הזו.
או שקונים את השקיות המוכנות כ10 שח לשקית. לשיקולכם.בהצלחה ורפואה שלימה
לא צריך שזה יהיה טרי?

• הוסף לסימניות
אולי מצחיק,
אבל אני בהתחלה בשביל ההתנסות "טחנתי" את הפירות והירקות בלהב של המעבד מזון,
אח"כ קניתי מסחטה,
אולי תנסו קודם בצורה הזו לראות אם אתם בענין,
חתכתי את הפירות והירקות לקוביות ואז ריסקתי- יצא לי כמו מיץ...

• הוסף לסימניות
אפשר לטחון את זה בשייקר? זה צריך להיות דווקא מיץ או שזה טוב גם ככה?

• הוסף לסימניות
ההורים שלי קנו בקרונה מסחטה
ומאז משתמשים קבוע
אבל לא כולם מסוגלים לשתות סלק לכן כדאי לנסות קודם את הטעם קודם ואח"כ לקנות מסחטה

• הוסף לסימניות
שמעתי על זה הרבה אבל אני חוששת בגלל הטעם
כמה זה נורא? ( לא נשמע לי מגרה בכלל ההרכב בשביל מיץ )

• הוסף לסימניות
שמעתי על זה הרבה אבל אני חוששת בגלל הטעם
כמה זה נורא? ( לא נשמע לי מגרה בכלל ההרכב בשביל מיץ )
אין ממה לחשוש
תטעמי, תנסי, תראי שזה בסדר ומועיל מאוד.
לכל טעם ממילא מתרגלים עם הזמן.

• הוסף לסימניות
הטרי הרבה יותר טעים מהקפוא

• הוסף לסימניות
טעם של מה בערך?
מרגישים את המרכיבים?
מיץ גזר לבד אני בקושי מצליחה לטעום

• הוסף לסימניות
אני בהתחלה כמעט לא הייתי מסוגלת לשתות את זה ,אבל היה לי חשוב להתחזק והייתי שותה בכח שלוק אחר שלוק. לאחר זמן כבר התרגלתי לטעם ואפילו קצת היה לי טעים ושתיתי ברגע את הכוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה