המשקפיים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;1442213:
כן, גם אני התלהבתי מההתקדמות, תמונות ממש יפות
אני רואה לפי המספר שאת לא מהמרכז,
אז מישהי יודעת איפה משיגים פי וי סי בצבעים נורמלים, כמו שהעלת כאן למשל?
אני מחפשת הרבה זמן(לחכות לערב פסח?)

יש ברבי עקיבא חנות קטנה עם הרבה סוגים של פי וי סי וטפטים

• הוסף לסימניות
מקסים! אהבתי במיוחד את ההיא עם הספרים.
קצת מפריע התיקון של הרצפה בתמונה עם הרקע הכחול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1442244:
יש ברבי עקיבא חנות קטנה עם הרבה סוגים של פי וי סי וטפטים

היה פעם חנות כזו איפה היא בדיוק
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;1442292:
היה פעם חנות כזו איפה היא בדיוק
תודה מראש

לא זוכרת מדויק - באיזור תחילת רב' עקיבא יותר קרוב לכיוון ז'בוטניסקי
קניתי שם לפני כמעט שנתיים - כך שאין לי מושג מה עם זה היום

• הוסף לסימניות
התאורה בסגול ובכחול זהה? כי זה נראה שממש לא...
התאורה זהה, המיקום של הילדים לעומתה- לא. כך שבעצם את צודקת.
אז מישהי יודעת איפה משיגים פי וי סי בצבעים נורמלים, כמו שהעלת כאן למשל?
אני מחפשת הרבה זמן(לחכות לערב פסח?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה