- הוסף לסימניות
הוא לא נתן ללחוץ על כלום, כך שלא היה אפשר לראות מידע אישי, הודעות פרטיות, או לפרסם משהו בשמכם.מלחיץ אותי!
הוא לא נתן ללחוץ על כלום, כך שלא היה אפשר לראות מידע אישי, הודעות פרטיות, או לפרסם משהו בשמכם.מלחיץ אותי!
גם לי (חבל...)הוא לא נתן ללחוץ על כלום, כך שלא היה אפשר לראות מידע אישי, הודעות פרטיות, או לפרסם משהו בשמכם.
אם הצלחת לפתוח אשכול אז זה סימן שהתקלה טופלה...אז היאזרו בסבלנות, נשמו עמוק,
אחלה תוכנית לפורים, ניק בתחפושת....עד שחשבתי שנוכל קצת להגיב מניקים אחרים
ולא יקלטו מי חדר להם למחשב..
וזה מוכיח על הרמה הגבוהה של האבטחה. שכויח.(לא הצליחו להיכנס באמת לניק אחר, ולראות פרטים אישיים)
זה הסתדר לי ב"ה, מלבד אשכול מסוים כשאני נכנסת אליו הוא כאילו מעיף אותי מהאתר, כותב לי שאני צריכה להתחבר, אבל לא נותן לי להתחבר.. משהו מוזר. תוכל לעזור בבקשה? מדובר על האשכול הבא:זה רק מראה לכם שאנו עובדים מאחורי הקלעים
מתנצל מאוד על אי הנעימות
לא קרתה שום מתקפה, או בעיית אבטחה
(לא הצליחו להיכנס באמת לניק אחר, ולראות פרטים אישיים)
פשוט הגדרה קטנה בשרת גרמה לתקלה, תודה על ערנותכם בפתיחת עשרות אשכולות יחד
מראה לנו את החיבור שלכם לפרוג, תודה!
טופל.
www.prog.co.il
האמת שהרגשתי מחוברת יותר מתמידמראה לנו את החיבור שלכם לפרוג, תודה!
לגמרי.זה רק מראה לכם שאנו עובדים מאחורי הקלעים![]()
לא ראוי.לא רוצה לפתוח הודעות פרטיות?![]()
@נאווהלה אין סיכוי לא להיתקל בה....אני קיבלתי את @נאווהלה ועוד כמה שאף פעם לא נתקלתי בהם....
כמוני כמוך.חחח
גם לי היה
קיבלתי גם את @ה. שלמה וגם את @בית שמשניק
מה זה התחשק לי לנסות להכנס להודעות הפרטיות...
לא פספסת כלום...לפחות לגביי.חחח
גם לי היה
קיבלתי גם את @ה. שלמה וגם את @בית שמשניק
מה זה התחשק לי לנסות להכנס להודעות הפרטיות...
אצלי דוקא מה זה פספסת...לא פספסת כלום...לפחות לגביי.
חשיפות של טל זכריה?אצלי דוקא מה זה פספסת...
יש שם מסמכים סודיים ממדרגה ראשונה...
אני ממש לא יכול לחשוףחשיפות של טל זכריה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים