נכתב ע"י מאירי5;567931:לדעתי (ואני לא צלם) קצת חלש.
"מתמיד" לא מצלמים מקדימה עומד ומדגמן בחצי חיוך עם איזה גמרא או ספר ישן. מרגישים מאוד שזה רק לצורך הפוזה והתמונה. (למרות הצבעים הכאילו "עתיקים" בתמונה שמצד אחד כן מוסיפים נופך כלשהוא).
מה כן? הצילום אמור לתפוס אותו מהגב, לא ממש מהגב, אלא מאחור\צד, בלי שהוא ישים לב, תוך כדי שהוא שקוע בלמודו ואינו מרגיש שמוטי "תופס" אותו בצילום...
נכתב ע"י נמשים;567943:אהבתי את העיבוד של התמונה,
אולי תגלה לנו?
נכתב ע"י twiti;568001:מוטי ערוץ הכחול יותר מתלבש יותר טוב על אנשים מבוגרים עם קמטים
נכתב ע"י moti!a;567912:תגובות יתקבלו בברכה
![]()
טוב, טוב, אם כך חילו לאורייתא... אשרי העם שככה לו.נכתב ע"י moti!a;567935:אז ככה ..
הבחורצ'יק לא דיגמן לי, הוא היה עם הגמרא בפוזה הזאת
ובזווית העין ראה שאני מצלם אותו אז חייך לו קצת![]()
נכתב ע"י chayasl;568009:נחמד!
הייתי מצפה ממתמיד, להיות יותר שקוע בלימוד..![]()
ושאפו על התמונה ב"מגזין של פרוג"![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים