כללי המתנה לסוף שנה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעתכם על המודעה - הערות, שיפוצים וכו'.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 137.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מודעה מיוחדת מאוד. גם בעיתון משכה את תשומת לבי.
חושבני שזה רעיון טוב גם לשווק את הספר כצתנה לסוף שנה. זו אכן מתנה מתאימה.
האם ידוע לכם אם היא מתאימה גם למסיימות ח'?

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!

הפרספקטיבה של הספר לא נכונה, בחלק שמתרחק זה אמור להיות יותר צר
חוץ מזה - מקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;273135:
מאוד מאוד יפה!

הפרספקטיבה של הספר לא נכונה, בחלק שמתרחק זה אמור להיות יותר צר
חוץ מזה - מקסים.
לדעתי הפרספקטיבה כן נכונה כי הכריכה עצמה נעשית צרה במעט, (הדפסתי ומדדתי החלק שמתרחק הוא במילימטר פחות מהקטע הקרוב), זה נראה מתרחב כי הספר פתוח מעט וכך הוא ניצב על המשטח בלי ליפול המרחק שלו בקצה מהצד האחורי של הכריכה יוצר תחושה כאילו הוא מתרחב.

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי כך.
תודה על לאלף ההשקעה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;273131:
מודעה מיוחדת מאוד. גם בעיתון משכה את תשומת לבי.
חושבני שזה רעיון טוב גם לשווק את הספר כצתנה לסוף שנה. זו אכן מתנה מתאימה.
האם ידוע לכם אם היא מתאימה גם למסיימות ח'?

תלוי במי מדובר. זה סגנון מיוחד. מי שאוהבת את הז'אנר הזה, תאהב אותו גם בכיתה ח'. ומי שלא נהנית ממנו בכיתה ח' - לא תיהנה ממנו גם בבגרותה. מצורפת דוגמא של קטע אחד להתרשמותך. בכל אופן הספר הזה הוא נכס לכל אחת; גם בת כתה ח' עתידה לגדול בעז"ה. ומנימה אישית - אני מכורה לספר הזה, יכולה לקרוא בו שוב ושוב, ואפילו להקריא קטעים ממנו ליד שולחן שבת...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.1 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מקסים!!
רק קצת מפריע לי הקשר בין צד ימין לשמאל. הימני סגנון קלאסי/אלגנטי והשמאלי(בגלל הנקודות) ספורטיבי/אלקטרוני. ונראה לי שאת רוצה דווקא את האלגנטי

• הוסף לסימניות
העיצוב מרשים ביותר, מעניין וחדשני!

ובנוגע לתוכן הספר -
אני כבר אמרתי פעם שהספר הזה ממכר... מה את מעתיקה?...
לדעתי הוא באמת מתאים מאוד לשמש כמתנה למורות או למדריכות.
מלבד ההנאה הפרטית של המקבלות, היצירות שבו הן מן הסוג שמורות ומדריכות מעבירות מזו אל זו כדי לבנות עליהן פעילויות ושיעורים. מלאות מסרים והומור מענגות לקריאה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;273151:
מקסים!!
רק קצת מפריע לי הקשר בין צד ימין לשמאל. הימני סגנון קלאסי/אלגנטי והשמאלי(בגלל הנקודות) ספורטיבי/אלקטרוני. ונראה לי שאת רוצה דווקא את האלגנטי

מדובר במודעה קטנה יותר מהתצוגה שלה כאן - מודעה לעיתון בגודל 6 אינץ'. בגודל כזה הנקודות לא ייראו דיגיטליות, לא כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;273154:
מדובר במודעה קטנה יותר מהתצוגה שלה כאן - מודעה לעיתון בגודל 6 אינץ'. בגודל כזה הנקודות לא ייראו דיגיטליות, לא כך?
אולי.. אבל בכל זאת הייתי מנסה יותר לעדן ע"י מיעוטן ע"י

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
לדעתי הספר קצת נבלע בערכת צבעים הדומה לו...
כמו-כן כדאי ליישר את הטקסט שבתוך המלבן, שיהיה מעוקם באותה זווית של המלבן עצמו. (קצת לעקם ימינה)

• הוסף לסימניות
נפלא! נפלא!
תפוחי זהב במשכיות כסף

• הוסף לסימניות
נהדר ממש! ראיתי בעיתון והתלהבתי.

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים מקסים!!!

כבר דברנו על זה, לא?!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

הקו כ"כ יפה ויוקרתי, הנקודות טיפה מפריעות.

למה המקף במילים סוף-שנה למעלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;273216:
יפה מאוד.

הקו כ"כ יפה ויוקרתי, הנקודות טיפה מפריעות.

למה המקף במילים סוף-שנה למעלה?

מקף מחבר אמור להיות עליון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki;273210:
מקסים מקסים מקסים!!!

כבר דברנו על זה, לא?!

נכון, בעבר העליתי את הכריכה של הספר. עכשיו מדובר במודעת פרסום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה