תח"צ המתנתם הערב לקו 348 מי-ם למו"ע ב00:30 בלילה? תדעו שהוא פשוט כמעט ולא עצר בתחנות!

• הוסף לסימניות
חברת קווים מעסיקה קבלנים והם יודעים לעשות ככל העולה על רוחם
האוטובוס הזה יצא ב00:30 ועצר בכמה תחנות בהתחלה וזהו
בצומת רמות הוא נסע מבלי לעצור וכך בעוד תחנות
כמובן שאין שילוט על האוטובוס אלא רק כמה דפים שעומדים תקועים בתוך שמשת הנהג הקדמית
וכך הגענו למודעין עילית עם מעט מאד אנשים באוטובוס

@מנוי פרימיום
מדובר על הנסיעה הזו https://open-bus-map-search.hasadna...22550227&operatorId=18&vehicleNumber=28593003

• הוסף לסימניות
תגיש תלונה למשרד התחבורה

• הוסף לסימניות
גם לי סיפור דומה, המתנתי בבני ברק לקו 240 בשעה 22:30, תחנה רבי עקיבא/שמואל הנביא (26402). הגיע אוטובוס של קווים בלי שילוט. סימנתי לו לעצור בכל זאת, כי לפי קל-קו הקו הוא היה אמור להגיע לתחנה. חלף בשעטה על פני, ובהתאמה בקל-קו זוהה שהוא התקדם.
הפסקתי להתלונן למשרד התחבורה, אחרי שהפניות האחרונות שלי לא קיבלו שום מענה, אפילו לא זה הלקוני והמוכר. אולי סימנו אותי כמתלונן סדרתי.

• הוסף לסימניות
:(
עזבו תתייאשו מראש
סיפור עגום

אני רק מדמיין את יום שני הקרוב - הו"ר שמח"ת וטראמפ ברקע....

• הוסף לסימניות
הוא לא עוצר בתחנות גם בשעות מוקדמות יותר.
הייתי עליו שבוע שעבר בצהריים והוא פשוט התעלם מהתחנות
ומרמות והלאה הוא בכלל לא עצר, למרות שהיה מלא מקום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חברת קווים מעסיקה קבלנים והם יודעים לעשות ככל העולה על רוחם
על אי עצירה חשוב שבעתיים להתלונן, {אין דיווח אוטומטי למשרד כמו שיש באי יציאת קו לדוג'..}

הייתי עליו שבוע שעבר בצהריים והוא פשוט התעלם מהתחנות
אותו נהג? מספר רישוי?

• הוסף לסימניות
זה מכעיס כי הקו הזה אמור לעזור לעומס בכביש רמות
למי שמכיר את המצב בכביש רמות בקווי מודיעין עילית
בשעות הערב הקווים ממעטים לעצור בתחנות בכביש רמות כי הם כבר כמעט עמוסים...
וטוב מעט בכוונה מהרבות בלא כוונה, אז פשוט לא עוצרים בתחנות
והקו הזה נוסע רק בכביש גולדה וכביש רמות ובכ"ז הוא עושה ככל העולה על רוחו.

חבל מאד שלא מצליחים לטפל בזה ,רציתי פעם לשאול את ח"כ מקלב שאני ממצביעיו האוטומטיים, אם הוא עשה משהו למען התח"צ במודיעין עילית , חוץ מלפתוח את קו 7 .

• הוסף לסימניות
יש להוסיף להנ"ל שבחוה"מ סוכות - בשעות סוף השירות - מתחנת שמגר והלאה כמעט שלא מעלים עוד נוסעים כי אין מקום בדר"כ (למרות תחנות העמוסות בנוסעים). באופן שקוי השמונה (308-348) הם התקוה היחידה לממתינים מצומת רמות והלאה, וגם זה אולי ואולי.

• הוסף לסימניות
אם המטרה שלכם להוציא עצבים- ✅. בוצע.
אם המטרה שלכם לדאוג לתח"צ מתפקדת, תתלוננו למשרד התחבורה.
אם המטרה שלכם לקבל פיצוי כספי על עגמת הנפש ולשפר את התח"צ,
הדרך היא אחת, כמו שנכתב כאן רבות באתר:
תביעה קטנה.
הליך פשוט וקל, שברוב מוחלט מהמקרים יסתיים בפיצוי כספי שימתיק לכם את החוויה.
יש כאן באתר המון מדריכים פשוטים ומסודרים בנושא, ורבים מודים עליהם.
אז אם אתם לא פרייארים, כנסו נניח לכאן ותתחילו בתהליך, ותמיד אפשר להתייעץ כאן, יש כאן כמה צדיקים שעוזרים בהתנדבות.
גיע הזמן לדאוג לעצמנו לתחבורה ציבורית מתפקדת, זאת זכות בסיסית ולגיטימית.
בהצלחה, ואל תשכחו לעדכן כשתפוצו, בע"ה.

• הוסף לסימניות
זה היה אוטובוס קבלן. אין לי מושג מה היה מספר הרישוי
חשוב לבדוק את מספר הרישוי.

לפי מעקב שלי על מקרים דומים - אם מתקבלות מספר פניות על אותו מספר רישוי במקרים שונים, המקרה בד"כ מטופל בחומרה.

• הוסף לסימניות
אז תתלונן עליהם במבקר המדינה בתקווה שלא תהפוך למסומן סדרתי
תלונות למבקר המדינה נגד משרד התחבורה עוזרות בצורה יעילה מאוד.
המשרד חייב להגיב לכל פנייה, כל עוד ומדובר במקרה מוצדק ולא בהטרדה זדונית.

• הוסף לסימניות
גם לי סיפור דומה, המתנתי בבני ברק לקו 240 בשעה 22:30, תחנה רבי עקיבא/שמואל הנביא (26402). הגיע אוטובוס של קווים בלי שילוט. סימנתי לו לעצור בכל זאת, כי לפי קל-קו הקו הוא היה אמור להגיע לתחנה. חלף בשעטה על פני, ובהתאמה בקל-קו זוהה שהוא התקדם.
הפסקתי להתלונן למשרד התחבורה, אחרי שהפניות האחרונות שלי לא קיבלו שום מענה, אפילו לא זה הלקוני והמוכר. אולי סימנו אותי כמתלונן סדרתי.
נבהלו מהשיימינג?
היום קיבלתי תגובה ממשרד התחבורה על כך שפנייתי הועברה להליך מנהלי.
אם מישהו שם שומע, הייתי ממליץ לפשט את התגובות, כדי שהמתלונן ידע מה ההשפעה שהייתה לתלונה שלו.

• הוסף לסימניות
חוץ מההודעות הקודמות שלי לגבי אי עצירה בתחנה בתאריך 11.10, בבוקר שלמחרת (ביום ראשון ה' דחוה"מ), המתנתי בתחנת היציאה ממו"ע לכל אוטובוס שיואיל להעלות אותי לירושלים. זה היה בסביבות 12:30.
ואז בזה אחר זה הגיעו קווים 330, 320, ו-328, שלושתם קבלניים, שלושתם עם שילוט מודפס נעוץ בשולי החלון הקדמי כמנהג הקבלניים, שלושתם חצי ריקים, ושלושתם חלפו על פני התחנה בלי להתבלבל.
לפחות בשניים מתוכם היו אנשים, כך שלא מדובר באוטובוס שעשה סיבוב או נסע ריק לירושלים לתגבור.

בזמן שהם עברו, היה אוטובוס אחד שעצר בתחנה וגם רכב אחד נחמד שעצר שם כדי לפרוק נוסעים, אבל מדובר בתחנה אורכה ורחבת ידיים שבה יש מקום בשפע לאוטובוסים נוספים לעצור. (וכל מי שנסע פעם בתח"צ בערים החרדיות מכיר את הרגע הגורלי הזה, שבו אין איש יודע איפה ייבחר הנהג התורן לעצור, לפני התחנה או אחריה, רצים עם העגלות או המזוודות לצד אחד, האוטובוס ממשיך -רצים לצד השני, ואז הוא ממשיך לדרכו).

עד עכשיו לא הגשתי תלונה כי לא זכרתי את השעה המדוייקת, עכשיו אחרי עבודת מחקר מאומצת בדאטהבוס, הגעתי לפרטים המלאים של הנסיעות.

מספרי הרישיון כדלהלן (בתקווה כמוסה שהפרסום מועיל למישהו):
קו 320 של השעה 12:10 - 16-167-12
קו 328 של השעה 12:20 - 32-057-32 (הגדיל לעשות וגם דילג על כל נתיבות המשפט, כפי הנראה מאותות הGPS, וגם מהמהירות שבה הגיע ליציאה מהעיר).
קו 330 של השעה 12:20 - 52-350-39
מעניין לציין שבשעה 12:11 יצא קו 320 נוסף מהמסוף במסלול פתלתל עד חניון בית הלל.

• הוסף לסימניות
אם מישהו בעיר היה מרים כפפה ופותח קו וואצאפון בה אנשים היו מקימים מלשינון ומשאירים הודעה , אנינוסע כעת בקו ____ יש לנו באוטובוס XX מקומות פנויים והנהג לא עוצר בתחנות
זה יכל לעזור לאנשים להתלונן

• הוסף לסימניות
@מנוי פרימיום
קו 347 ביום ו' ממו"ע לי-ם , האוטובוס חצי ריק והנהג לא מעלה בתחנות ומסמן לנוסעים כי יש עוד אוטובוס מאחוריו
זה חוקי?

במוצ"ש קו 347 הגיעו 2 אוטובוסים :
האחד: 6769470 עם כסאות שבורים ללא פעמון ללא שילוט אלא מנייר בתחתית החלון הקדמי ושמשות רועדות מלוכלך עם מלא אבק, ללא כרטוס .
השני מספר רכב 7317252 כנראה דומה לחבירו
שניהם חברה קבלנית
זה אוטובסים שהם יכולים להביא לפי המכרז?
יש למי להתלונן על כזו נסיעה?

• הוסף לסימניות
מוצש"ק קו 334 מירושלים למו"ע לא שם שלט - היה לו שלט של קו 274
ולא עצר בשום תחנה...
כשדיברנו עם קווים אמרו שנתלונן למשרד התחבורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה