הנביא מזוית אחרת.

• הוסף לסימניות
::

קבצים מצורפים

• SmuelNavi.jpg
    KB 686.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
פשוט מצויין
אולי היה אפשר להימנע מלחתוך את העץ משמאל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1379290:
פשוט מצויין
אולי היה אפשר להימנע מלחתוך את העץ משמאל

זהו שהוא ארוך נורא ושיבש לי את הקומפוזיציה שגם ככה אני לא מי יודע מה מרוצה ממנה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1379331:
שעת הזהב..
מיוחד מיוחד!
מאיפה הבאת את זה
זה לדעתי לפחות 10 דקות אחרי שקיעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1379337:
מאיפה הבאת את זה
זה לדעתי לפחות 10 דקות אחרי שקיעה

כן חופשי.

• הוסף לסימניות
את החיתוך הזה אתם אוהבים יותר?

קבצים מצורפים

• ShmuelNavi.jpg
    KB 624.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1379344:
להבהיר בשביל הדפסה?

לא נראה לי.
רק להדפיס במקום טוב וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1379425:
לא נראה לי.
רק להדפיס במקום טוב וזהו.

מי טוב בי-ם? בזמנו כולם איכזבו אותי...

• הוסף לסימניות
השניה הרבה יותר מוצלחת, קצת פנורמית אבל אהבתי את הצבעים והקומפוזיציה יותר מהראשונה,
תמונה מדהימה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

הבעיה בזווית הזאת (ולא באשמתך)
שהיא מועכת את המגדל ולא מציגה אותו במלוא הדרו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה