מחכה גם כן לתשובה.תכל'ס
מהו הנגן הכי מוצלח היום בשוק ומה מחיורו??
יש לו בן דוד ללא בלוטוס ומסך יותר קטן אבל אותו איכות שמע והקלטהיש את הבלאק של דוקו נגן מעולה
איכות שמע הכי טובה לדעתי בין הנגנים הקיימים
בלוטוס 4.1
לחצני טאצ'
רמקול מובנה
שכחתי הקלטה באיכות גבוהה
ועוד שאר ירקות לוח שנה שעון מעורר וכו'
עולה בסביבות 260-300 שווה כל שקל
![]()
לי היה של סנדיסק האיכות שמיעה ממש טובה אבל נתקע לי הרבה, המסך השתגע לפעמים נכבה לפעמים החליף צבעים, החזרתי לתיקון, אחרי חודש בערך הבעיה חזרה ונגמר לי האחריות...של סנדיסק הכי טובים! מבחינת איכות מוצר המכשיר הוא מעולה...
הם שורדים לאורך שנים טובות וארוכות
עיין כאן הם תשובות כאשר רציתי לשלוח נגן לתיקוןלי היה של סנדיסק האיכות שמיעה ממש טובה אבל נתקע לי הרבה, המסך השתגע לפעמים נכבה לפעמים החליף צבעים, החזרתי לתיקון, אחרי חודש בערך הבעיה חזרה ונגמר לי האחריות...
כנראה שנפלתי על דגם לא מוצלח.יש לי נסיון טוב מאוד עם נגני סאנדיסק איכות שמע מהטובים ביותר ותוחלת חיים ארוכה
בקשר לזה
קישור לתשובה: קבלת עוגיות במהלך רכישה מקוונת
זה באמת יכול להיות בפרט אם את רושמת שהיה לך אותה דגם ובדגם הזה זה קרהכנראה שנפלתי על דגם לא מוצלח.
הבעיה הנ"ל קרה לי ליותר מנגן אחד...
לא יודעת, כבר לא בשימושאיזה שנה פלוס,זה באמת יכול להיות בפרט אם את רושמת שהיה לך אותה דגם ובדגם הזה זה קרה
או שהיה כשל ביצור באותו תקופה כמו שיש לחברות אחרות - פחות נשמע
בכל אופן איזה דגם היה לך?
הבלאק והסלים של דוקו פי אלף יותר טוב מהאייבס באיכות השמיעה וההקלטהאחרי זה יש את חברת דוקו כל מיני סוגים קטנים וגדולים
של סנדיסק הכי טובים! מבחינת איכות מוצר המכשיר הוא מעולה...
הם שורדים לאורך שנים טובות וארוכות[/QUO
חשוב לדעת שנגני הסאנדיסק החדשים אין בהם פונקציית הקלטה, יש כאלה שזה ממש חסר להם!!!
הסאנדיסק הישנים... אבל כבר אין להשיג...מצטרפת!
אין כמו הנגנים של סאנדיסק!!
גם החדשעם מצויינים כמו הדגם קליפ+ שהוא תומך בלוטוס, אבל כמו שאמרתי אין בו הקלטה.הסאנדיסק הישנים... אבל כבר אין להשיג...
והם גם פחות איכותיים טכנית, משך החיים שלהם קצר, הם רגישים מאוד.גם החדשעם מצויינים כמו הדגם קליפ+ שהוא תומך בלוטוס, אבל כמו שאמרתי אין בו הקלטה.
היום כל החברות מייצרים את הבטריה עם תוחלת חיים קצרה יותרוהם גם פחות איכותיים טכנית, משך החיים שלהם קצר, הם רגישים מאוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים