• הוסף לסימניות
תכל'ס
מהו הנגן הכי מוצלח היום בשוק ומה מחיורו??

• הוסף לסימניות
יש את הבלאק של דוקו נגן מעולה
איכות שמע הכי טובה לדעתי בין הנגנים הקיימים
בלוטוס 4.1
לחצני טאצ'
רמקול מובנה
שכחתי הקלטה באיכות גבוהה
ועוד שאר ירקות לוח שנה שעון מעורר וכו'
עולה בסביבות 260-300 שווה כל שקל
cbe2c1c3c1d9b568dcbaec919439712d.jpg

• הוסף לסימניות
יש את הבלאק של דוקו נגן מעולה
איכות שמע הכי טובה לדעתי בין הנגנים הקיימים
בלוטוס 4.1
לחצני טאצ'
רמקול מובנה
שכחתי הקלטה באיכות גבוהה
ועוד שאר ירקות לוח שנה שעון מעורר וכו'
עולה בסביבות 260-300 שווה כל שקל
cbe2c1c3c1d9b568dcbaec919439712d.jpg
יש לו בן דוד ללא בלוטוס ומסך יותר קטן אבל אותו איכות שמע והקלטה
ויקרא שמו בישראל slim עולה בסביבות 190-210 למי שאינו צורך בלוטוס

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאיזה מישהוא עשה מערכת הפעלה לכל הנגנים האלו ושמה היא סמויקס כך שלא משנה מה תקנה כל עוד זה לא סאנדיסק אז יהיה קשה להשתמש עם זה...

• הוסף לסימניות
הרבה ממליצים על חיליק פראנק...

• הוסף לסימניות
של סנדיסק הכי טובים! מבחינת איכות מוצר המכשיר הוא מעולה... :)
הם שורדים לאורך שנים טובות וארוכות
לי היה של סנדיסק האיכות שמיעה ממש טובה אבל נתקע לי הרבה, המסך השתגע לפעמים נכבה לפעמים החליף צבעים, החזרתי לתיקון, אחרי חודש בערך הבעיה חזרה ונגמר לי האחריות...

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון טוב מאוד עם נגני סאנדיסק איכות שמע מהטובים ביותר ותוחלת חיים ארוכה
בקשר לזה
לי היה של סנדיסק האיכות שמיעה ממש טובה אבל נתקע לי הרבה, המסך השתגע לפעמים נכבה לפעמים החליף צבעים, החזרתי לתיקון, אחרי חודש בערך הבעיה חזרה ונגמר לי האחריות...
עיין כאן הם תשובות כאשר רציתי לשלוח נגן לתיקון
בינתיים, להלן תשובות שעשויות להיות קשורות לשאלה שלך.
קישור לתשובה: Youtube Go שאלות ותשובות
קישור לתשובה: שחזור מידע מכרטיסי זכרון וכונני פלאש
קישור לתשובה: מספר התמונות במצלמה דיגיטלית DSLR או תקוע ב" 999 "
קישור לתשובה: התקנת SanDisk ReadyCache SSD
קישור לתשובה: קבלת עוגיות במהלך רכישה מקוונת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כנראה שנפלתי על דגם לא מוצלח.
הבעיה הנ"ל קרה לי ליותר מנגן אחד...
זה באמת יכול להיות בפרט אם את רושמת שהיה לך אותה דגם ובדגם הזה זה קרה
או שהיה כשל ביצור באותו תקופה כמו שיש לחברות אחרות - פחות נשמע
בכל אופן איזה דגם היה לך?

• הוסף לסימניות
זה באמת יכול להיות בפרט אם את רושמת שהיה לך אותה דגם ובדגם הזה זה קרה
או שהיה כשל ביצור באותו תקופה כמו שיש לחברות אחרות - פחות נשמע
בכל אופן איזה דגם היה לך?
לא יודעת, כבר לא בשימושאיזה שנה פלוס,
אם חשוב לכם לדעת אבדוק אם זה נמצא איפשהוא...

• הוסף לסימניות
לדעתי הנגן המוצלח ביותר בשוק, הוא הנגן ה...אייבס אין עליו, חוץ משל סאנדיסק הישנים קליפ וזיפ, שכבר אין אותם בשוק אבל אפשר עדיין להשיג יד שניה, אני הייתי ממליץ ללכת על זה. וכמובן שאפשר גם להכניס להם רוקבוקס, שאז בכלל זה הכי פצצתי. אבל חוץ מסאנדיסק בין כל השאר יש את הפשוטים שזה ביזנס שזה הכי דפוק, קצת יותר טוב זה ביזנס פלוס, אחרי זה יש את חברת דוקו כל מיני סוגים קטנים וגדולים, אחרי זה יש את ביזנס וביזנס פלוס שהם טובים אבל המסך שלהם קצת עדין, אבל אחרי הכל יש את אייבס שזה הכי טוב כולל העתקת שירים מכרטיס לנגן. (אבל אל תגעו בנגן ששמו די ג'י מן המסך שלו זכוכית ונשבר מהר מאד) ביי אהבתי לשתף אתכם בידע שלי על הנגנים, אשמח לשמוע את דעתכם האם מישהו דווקא כן נהנה מנגן אחר, ביי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה