יש את בית ברכה בירושלים.ואם תואר אז איפה יכולה בת חסידית לעשות?
ברעיון שווה, אבל בד"כ תואר שווה יותר.החכימו אותי ש"הנדסאים זה לא שווה" האם זה נכון?
אני ממש לא מקצוענית, אבל מבירורים שערכתי בנושא ג"כ..אשמח שמקצוענים יחכימו אותי.
אוניברסיטה פתוחהואם תואר אז איפה יכולה בת חסידית לעשות?
גם הייתי שמחה אם יתנו לי מידע בקשר לזה, איך מתבצעת הלמידה?אוניברסיטה פתוחה
היה כאן אשכול שנמחק על זהאני בכיתה י"ב, חסידית. מעוניינת ללמוד מדעי המחשב בעיקרון חשבתי ללמוד או בישן או בחדש, אבל החכימו אותי ש"הנדסאים זה לא שווה" האם זה נכון?
כמובן, יש מקומות חרדיים, ויש הרבה מקומות של קבוצת חרדיותובאופן כללי זה דבר אפשרי לעבוד בתחום ההייטק כשאישה חרדית?
כן, אני עובדת בזה, והחברות שלי עובדות@2bsmile
תודה רבה על התגובה המפורטת!
את עובדת בתכנות? פשוט מי שהחכימה אותי בזה היא מישהי שיש לה ניסיון רב בהשמה של בוגרות
הנדסאים זה שווה אבל לא כמו תואר.אבל החכימו אותי ש"הנדסאים זה לא שווה" האם זה נכון?
אם כבר תואר, אז בית ברכה נראה לי המקום האידאילי@חני 0278
את מכירה את בית ברכה מקרוב? יש לך מידע עליהם?
הסבירו לי שגם ככה לאישה חרדית קשה למצוא עבודה בתחום ובלי תואר בכלל...
יש מקומות שזה קל יותר ויש מקומות שקשה יותר, הבעיה מתחילה כשהמשכורת קורצת ואם ההיצע דל, הניסיון לא קל..ובאופן כללי זה דבר אפשרי לעבוד בתחום ההייטק כשאישה חרדית?
"הנדסאים זה לא שווה" האם זה נכון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים