דרוש מידע הנדסאים VS תואר

• הוסף לסימניות
אני בכיתה י"ב, חסידית. מעוניינת ללמוד מדעי המחשב בעיקרון חשבתי ללמוד או בישן או בחדש, אבל החכימו אותי ש"הנדסאים זה לא שווה" האם זה נכון?
ואם תואר אז איפה יכולה בת חסידית לעשות?
ובאופן כללי זה דבר אפשרי לעבוד בתחום ההייטק כשאישה חרדית?
אשמח שמקצוענים יחכימו אותי.

• הוסף לסימניות
ואם תואר אז איפה יכולה בת חסידית לעשות?
יש את בית ברכה בירושלים.

החכימו אותי ש"הנדסאים זה לא שווה" האם זה נכון?
ברעיון שווה, אבל בד"כ תואר שווה יותר.

אשמח שמקצוענים יחכימו אותי.
אני ממש לא מקצוענית, אבל מבירורים שערכתי בנושא ג"כ..

• הוסף לסימניות
@חני 0278
את מכירה את בית ברכה מקרוב? יש לך מידע עליהם?
הסבירו לי שגם ככה לאישה חרדית קשה למצוא עבודה בתחום ובלי תואר בכלל...

• הוסף לסימניות
@ד שכטר
יצא לי לברר עליהם לאחרונה
יש בפרוג אשכול שלם עליהם.
אוכל לתת לך יותר פרטים במייל.

• הוסף לסימניות
אני בכיתה י"ב, חסידית. מעוניינת ללמוד מדעי המחשב בעיקרון חשבתי ללמוד או בישן או בחדש, אבל החכימו אותי ש"הנדסאים זה לא שווה" האם זה נכון?
היה כאן אשכול שנמחק על זה
אני אגיד את הדברים בתמצות..
ממש לא נכון, הנדסאים שווה ביותר, רוב בוגרות הסמינרים עובדות בעבודות מצוינות בלי השלמה לתואר
ממש ממש לא צריך להשלים לתואר
התואר נותן יתרון עיקרי ל2 דברים-
1- לפעמים ואני מדגישה לפעמים, ממש לא מחייב למי שיש תואר יותר קל לה להכנס כמתחילה ללא נסיון לשוק- אבל אחרי שיש נסיון התואר כבר לא משנה
2- יש מספר מקומות ציבוריים בעיקר שמוכנים לקבל רק עם תואר וגם שם יש יוצאות דופן, אבל זה מקומות כ"כ בודדים שלא שווה לדעתי המאמץ והכסף של התואר בשביל לעשות את זה

מבחינת משכורת אחרי שיש ניסיון אין הבדל למשכורת של בעלת תואר או של הנדסאית

לדעתי אין שום צורך בתואר בתכנות (לימודים ארוכים יותר, יותר כסף, לא מדברת על הבעיות הרוחניות- זה שכל אחת תבדוק לעצמה, אבל תכלס כמעט ואין תמורה לזה בפועל)
ואני יודעת שיש כאלה שיכתבו שאני טועה, אז כשהן אומרות לך את זה תבדקי קודם אם הן עובדות בתכנות..
כמובן, יש מקומות חרדיים, ויש הרבה מקומות של קבוצת חרדיות

בהצלחה

• הוסף לסימניות
@2bsmile
תודה רבה על התגובה המפורטת!
את עובדת בתכנות? פשוט מי שהחכימה אותי בזה היא מישהי שיש לה ניסיון רב בהשמה של בוגרות

• הוסף לסימניות
@2bsmile
תודה רבה על התגובה המפורטת!
את עובדת בתכנות? פשוט מי שהחכימה אותי בזה היא מישהי שיש לה ניסיון רב בהשמה של בוגרות
כן, אני עובדת בזה, והחברות שלי עובדות
וגם לי אמרו כאן את זה- שצריך תואר והלכתי ובדקתי גם עם חברות, ושאלתי גם כאלה שעשו תואר , כולם אמרו לי אותו דבר התואר לא משנה במשכורת, הוא רק עוזר למתחילה להיכנס לעבודה בפעם הראשונה או למי שרוצה להכנס דוקא לחברות כמו אינטל ,אפל וכו - וגם שם יש יוצאות דופן שהצליחו להכנס בלי תואר, ובכל מקרה מדובר על ממש ממש קצת חברות שדורשות את זה (מישהי כתבה כאן באחד האשכולות שזה 0.005 אחוז מהחברות שרוצות תואר)

רוב החברות בכלל לא מתעניינות בסוג התעודה, יותר חשוב זה הראש גדול, לא לפחד לנסות, להבין דבר מתוך דבר וכו
המבחני כניסה ברובם זה מבחני ידע + מבחני מחשבה..

ואגב אני ממש לא מתנגדת לתואר באופן כללי, אני חושבת שיש מקצועות שזה הכרחי, פשוט בתכנות זה מיותר

• הוסף לסימניות
אבל החכימו אותי ש"הנדסאים זה לא שווה" האם זה נכון?
הנדסאים זה שווה אבל לא כמו תואר.
תואר ייתן נקודת פתיחה טובה יותר.

ותואר מאוניברסיטה (האוניברסיטה הפתוחה) ייראה בעיני המעסיק הפוטנציאלי טוב ומרשים בהרבה מתעודת הנדסאות ויקל מאוד על קבלה לעבודה הראשונה ובשכר טוב.

• הוסף לסימניות
@חני 0278
את מכירה את בית ברכה מקרוב? יש לך מידע עליהם?
הסבירו לי שגם ככה לאישה חרדית קשה למצוא עבודה בתחום ובלי תואר בכלל...
אם כבר תואר, אז בית ברכה נראה לי המקום האידאילי
סמינר של חסידות קרלין ועוד איזה חסידות, לא זוכרת בדיוק...
יחסית, המקום הכי שמור

ואפרופו תואר,
חייבת לציין ולהדגיש ולהבהיר
שיש המוןןן בעיות רוחניות בתחומים שאת אפילו לא מעלה בדעתך
וזה לפני שמדברים על צוות וכו'...
אם הולכים-חשוב לבדוק טוב טוב טוב לאיפה (וגם זה לפעמים לא מספיק...)

הרבה הצלחה!!!
מאחלת לך שתהיה לך סיעתא דשמיא להגיע למקום טוב, לכתחילה.

• הוסף לסימניות
יש מקומות שזה קל יותר ויש מקומות שקשה יותר, הבעיה מתחילה כשהמשכורת קורצת ואם ההיצע דל, הניסיון לא קל..

כדאי גם לדעת שיש מאות אם לא אלפי מתכנתות חרדיות ללא עבודה.
מחפשים את הטובים.

"הנדסאים זה לא שווה" האם זה נכון?

הנדסאית מספיק בהחלט, מכיר כאלו שהתחילו תואר ונשברו טוטאלית בשנה שלישית כשהראשון נולד.. היום הם מוכרות/טלפניות עם 3/4 תואר בבוידם.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה