התייעצות הנדסת תוכנה או הוראה?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מכאלו עם נסיון- למדתי הנדסת תוכנה ועכשיו לומדת הוראה. מתלבטת על מה ללכת מבחינת עם איזה מקצוע יותר קל לגדל ילדים ולנהל בית( אם תכנות זה לא קשוח מידי מהבחינה הזו ואם הוראה לא קשוח מידי מבחינה כלכלית). וכן מבחינה רוחנית.תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תתחילי בתיכנות
תמיד תוכלי אח"כ להיות מורה , מורה בכלל ובמקצועות ההנדסאים בפרט

• הוסף לסימניות
את יכולה להתחיל בתכנות (קשה היום מאוד...)
ואח"כ כשיש נסיון לעבור להוראת תכנות - המשכורת גבוהה בהרבה מהוראה רגילה.

• הוסף לסימניות
יכול להיות ששם יותר קל (אני לא יודעת)
למרות שבמרכז דווקא יותר הייטק...

בכל מקרה השוק קשוח בכל מקום

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מכאלו עם נסיון- למדתי הנדסת תוכנה ועכשיו לומדת הוראה. מתלבטת על מה ללכת מבחינת עם איזה מקצוע יותר קל לגדל ילדים ולנהל בית( אם תכנות זה לא קשוח מידי מהבחינה הזו ואם הוראה לא קשוח מידי מבחינה כלכלית). וכן מבחינה רוחנית. תודה רבה.
שאלת מליון הדולר....
רבות וטובות מתחבטות בה.
אני גם הייתי (מזמן) בצומת הזאת.
בדיוק לא מזמן נפגשתי באיזה ערב אמהות עם חברה מהעבר הרחוק שלמדנו ביחד...
היא הלכה בסופו של דבר לתכנות ואני להוראה.
לגופה של שאלה -
ב"ה אני לא מתחרטת שהלכתי להוראה. אין ספק שכאמא השעות, החופשות - עבודת ההוראה הרבה יותר מתאימה. תכל'ס המשכורת לא כ"כ גרועה... 12K בנטו זה יפה בעיני תודה לה'.
יש מקומות שמרוויחים יותר (ויש מקומות שפחות...) אני מורה בתיכון חרדי עם עוז לתמורה.
מיותר לציין שמבחינה רוחנית בתכנות יש יותר אתגרים. לא בלתי אפשרי - אבל את צריכה להיות ערנית וחזקה.
את החברה שלי לא שאלתי כמובן כמה היא מרוויחה... אבל היא כן סיפרה לי שיש ימים שהיא יוצאת ב 5 לפנות בוקר מהבית, כי היא לא רוצה לחזור אחרי 4 (!!!).
אני מאמינה שבסופו של דבר בנאדם צריך לעבוד במה שהוא אוהב וטוב בו.
והיציאה לעבודה היא רק השתדלות לפרנסה, ה' זן ומפרנס אותנו.

• תודה
Reactions: {
  • הוסף לסימניות
אני מאמינה שבסופו של דבר בנאדם צריך לעבוד במה שהוא אוהב וטוב בו.
זאת הבעיה . שאני אוהבת את שתיהם.ובה בסדר בשתיהם. יש לי אלף ואד תחומי התעניינות שאני רוצה להחליט כבר על מה ללכת וזהו. הבעיה שהוראה אני רק בהתחלה. אז לא מקבלים לעבודה קבועה כי אינלי 80% . ותכנות... זה קריעת ים סוף:) במיוחד לגוניורים.מצד אחד הוראה זה מספק זה נתינה.. מצד שני תכנות זו הגשמה עצמית (ולמול הסביבה והמשפחה שמצפה ממך להיות מינימום ממציאת טיל חץ 2..)

• הוסף לסימניות
אם את אוהבת את שניהם במידה שווה
ברור שתכנות (משכורת יותר גבוהה)
הסיבה שבנות מוותרות על המשכורת הגבוהה
והולכות להוראה
זה בגלל שהם אוהבות יותר הוראה

• תודה
Reactions: {

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה