התייעצות הנהג סגר את הדלת על האמא בכוונה, השאיר חלק מהילדים באוטובוס ונסע

• הוסף לסימניות
רציתי לעלות אתמול לאוטובוס עם הילדים שלי, חלק עלו והתישבו (4 קטינים) 2 הגדולים היו איתי לעזור לעלות עם הקטן. הנהג ניסע לזרז אותנו (בא עצבני) וסגר את הדלתות, הבת שלי נבהלה וניסתה לפתוח את הדלתות והוא צרח עליה , וילד אחד קטן ירד מהאוטובוס ושאר הילדים נשארו, שאגתי וצרחתי לנהג שיוריד את הילדים שנותרו (קטנים) והוא התעלם ונסע, ככה מול העיניים שלי ומול הצרחות של כל האנשים בתחנה.

הנהג המשיך לנסוע, באוטובוס כולם צרחו עליו שיש ילדים קטנים ויערבו משטרה, אז באמצע הדרך דומם מנוע מפחד, השאיר את הנוסעים וברח. הילדים שלי נשארו לבד עם כמה נוסעים טובים, עד שאיתרנו אותם!

המשטרה היתה מעורבת במציאת הילדים שננטשו באמצע הדרך, אבל כזה סיפור לא יכול לעבור בשקט, זה היה סיוט ופחד נוראי!!!
איך אפשר לתבוע בצורה הכי חריפה? הילדים עברו סיוט, חרדה מטורפת!!!!

• הוסף לסימניות
אין לי הצעה של עורך דין, אך הייתי חייבת להגיב על הסיפור המזעזע הזה.
על אף שאנחנו שומעים וחווים כל מיני דברים בעיתיים למדי בתחבורה הציבורית, זהו סיפור יוצא דופן בחומרתו!
ובוודאי שצריך להביא לפיטורי הנהג באופן מיידי ולפצות אתכם.
במקביל למאבק המשפטי, שימי לב לטפל בהקדם בנפש של הילדים ושל עצמך בכל צורה שמתאימה לכם!
שתהיה לכם הרבה סייעתא דשמיא!

• הוסף לסימניות
מי העורכי דין שמתעסקים בזה, למי לפנות?

זה היה בתל אביב, המון אנשים צילמו, הרבה היו עדים

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה עדים.
והמשטרה היתה שם איתי אתמול למצוא את הילדים, אבל כשמצאנו אותם התביעה נסגרה, לפתוח שוב?
למה נסגרה? את הרי רוצה שנהג כזה לא ימשיך בעבודתו, ולתבוע אותו ואת מקום העבודה.
תפתחי ותאיימי שאת פונה לתקשורת, זה לא אמור לעבור לסדר היום.
השבוע יצא לי לנסוע בתחבורה ציבורית והנהגים היו ממש בסדר.

• הוסף לסימניות
זה חטיפה, להגיש תלונה במשטרה על חטיפה.
ובמקביל להגיש תביעה אזרחית נגד הנהג [בסוף להגיע לפשרה, כי בתביעה אזרחית יש סיכוי נמוך לזכות]

• הוסף לסימניות
להגיש תלונה במשטרה לבד או עם עו"ד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה