הנהג שלנו חברהמנית

• פותח הנושא BF
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פרסומת כיתוב סופי.jpg
ב"ה נכנסנו לשגרת החורף האהוב
(ליבליב- לא לכעוס, אולי עוד תציירי קומיקס גם בשבילי ולכל אוהבי החורף והגשם...:p)
קריקטורה שציירתי לפרסומת של קבוצות הנחיית הורים
איך זה? ואיך הסגנון של הקו- קצת שונה ממה שאני רגילה, יפה?
חורף בריא וגשום לכולם

• הוסף לסימניות
מקסים! מלא חיים ותנועה.
ברשותך אעיר על משהו שכולנו טועים בו כולל אותי, עד שנותנים לב ללמוד אותו, הנושא של הבדל הפורפורציות בין מבוגרים לילדים, רובנו טועים בהתחלה לצייר ילדים באותו פורפורציה כמו גדולים, רק בקטן, וזה טעות.

Sketch.png

נזכרתי בזה כי זה חשוב, לא שממש טעית בזה, אבל משהו קצת, הגולגלות של הילדים והתינוקים מדי קטנות ביחס לאמא.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
באמת חשוב! תודה
אבל גם בסגנון קריקטורי כזה זה מפריע?
דוקא הגולגלות של הילדים טובות יותר ושל האמא ילדותי מידי, לא?
אבל זה נראה לי פסדר כי היא אמורה לככב פה
הקישור שצרפתם חסום לי- מה יש בו

• הוסף לסימניות
באמת חשוב! תודה
אבל גם בסגנון קריקטורי כזה זה מפריע?
דוקא הגולגלות של הילדים טובות יותר ושל האמא ילדותי מידי, לא?
אבל זה נראה לי פסדר כי היא אמורה לככב פה
הקישור שצרפתם חסום לי- מה יש בו
כן, קריקטורה בנויה על המציאות.
הקישור-
9fddd50028bbc453f29840d19bcd84ca--fashion-figure-drawing-children-drawing.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה