דרוש מידע הנהלים של משנת יוסף חוקיים?

מצב
הנושא נעול.
זה לא נכון!!!!- הם מוכרים מה שנשאר אחרי שעות המכירה- כמה פעמים קניתי מוצרים שנשארים
ואין שום סיבה שיגבו פעמיים על אותו מוצר
יש אופציה לקנות ממה שנשאר אבל ממש לא קונים את כל מה שנשאר,
בואי תראי במשאית של החזרות כמה חזרות יש להם, כל מוצרי הקירור, קפואים ופירות וירקות לא לוקחים חזרה בכלל,
המוצרים היבשים יש הרבה בלאי עד שמגיע חזרה למחסנים, ועולה להם גם כל הסיפור של ההחזרה.

מדהים לראות איך כל כמה ימים/שעות נפתח אשכול נגד משנת יוסף
אבל אם ביום ה' בלילה האתר לא נפתח הלחץ בפרוג שובר שיאים....
אני לא אומר שכל מי שמתלונן מתלונן סתם כי יש לאנשים תלונות ובצדק
אבל יש כוחות גדולים שנלחמים במשנת יוסף מטעמים מובנים
נגיד השבוע ראיתי כתבה נגדם שהם חוסמים מדרכות ועוד דברים כביכול לא חוקיים
ככה זה כשיש משהו טוב כנראה זה בא על חשבון דברים אחרים אין גם נוחות גם יופי וגם כסף וגם איכות במקום אחד

נמאס מהאשכולות האילו!!! מה העניין כל תקופה להוציא שם רע על משנת יוסף???
וחצי מהדברים שכתבו גם לא אמיתיים
אני כבר כמעט ולא מזמינה במכירה מהרבה סיבות שכתבו ולי ספציפית פחות מתאים - אבל למה ללכלך אותם????
הכרתי משהי לא חרדית שמזמינה שם קבוע ובכזה התלהבות כל יום אחרי סיפרה איזה מציאות היא קנתה ואיזה זול שם
ואיזה כיף!! הולכת ולוקחת ... בלי לחכות בקופות בסופר. גם שהיא יודעת שזה יכול לדפוק אותו שבוע שהיא לא תוכל ללכת עדיין שווה לה (היא לא חושבת לשניה שהם צריכים לשלם לה על זה)
והיא + בעלה עובדים בעבודות מרוויחות - אם לה זה נח + זול אז מה רע בזה????
למה שכותבים פה נגד X או מזהירים בפני השקעות X בלי לבדוק מיד האשכול נסגרת????? ולכתוב נגד משנת יוסף חייבים כל תקופה?????????????
כל מילה!!!!
אני גם לא מבינה למה כל הזמן ללכלך עליהם אף אחד לא הכריח מישהו לקנות שם!!
כותבת בתור אחת שמאז שאני מכירה את משנת יוסף כל צורת הקניות שלי השתנתה לגמרי לטובה
אני פשוט נהנית לקנות בצורה כזאת! קשה לי מאד להגיע לסופר ולהסתובב בשטח ענק ולחפש מה אני צריכה ההתנהלות שלהם מתאימה לי מאד ....אבל אף אחד לא הכריח אותי לקנות שם אני עושה זאת מהכיף שלי בלבד!! מי שלא מתאים לו שלא יקנה שם אבל די כבר ללכלך עליהם ....זה פשוט נמאס!!
(רק חסר לנו שבגלל כל התלונות האלה יום אחד יסגרו את כל המכירות (כמו שכמעט קרה בב"ב....) ואז נראה איך כולם מתמודדים/ מזדעקים.....)

ושוב תשאל השאלה לכל המתלוננים, למה אתם ממשיכים לקנות?
אם זה לא פייר והם גנבים והתנאים שלהם זוועה והסחורה על הפנים פשוט תפסיקו לקנות.
על פניו נראה שיש מספיק משפחות שאם כל הצער שלפעמים יש מעדיפים לקנות שם.

ושוב תשאל השאלה לכל המתלוננים, למה אתם ממשיכים לקנות?
אם זה לא פייר והם גנבים והתנאים שלהם זוועה והסחורה על הפנים פשוט תפסיקו לקנות.
על פניו נראה שיש מספיק משפחות שאם כל הצער שלפעמים יש מעדיפים לקנות שם.
בנוסף על האמור, שאם מישהו חושב שהסחורה שם זוועה ועל הפנים - הוא לא חייב לקנות את הסחורה הזו דווקא ולהתלונן שהסחורה על הפנים
יש להם עוד מצרכים טובים ואיכותיים במחיר זול

לכל השואלים:
אז למה קונים שם?
תשובה:, משנת יוסף יותר קרוב, יותר זול (אם כי בכמה עשרות אגורות בקושי), ואני יכול לשלוח את הילדים בשקט.
יש מעלות למשנת יוסף, שמצדיקות את ההפסד שלי משיקולי האשיים, אבל לא מצדיקות את ההתנהגות שלהם שנעה על הציר של 'הונאה - גזל'.
איסור הונאה, הוא גם אם הלקוח עשה את הקניה במודע.
והאיסור של חז"ל להשתכר יותר משתות קיים גם אם הלקוחות כולם יודעים את זה.
והגיע הזמן להבין שקפיטליזם XXX, פוגע בעניים ועוזר לעשירים, ומשנת יוסף שותפה לזה מהצד העשיר.

כל מילה!!!!
אני גם לא מבינה למה כל הזמן ללכלך עליהם אף אחד לא הכריח מישהו לקנות שם!!
כותבת בתור אחת שמאז שאני מכירה את משנת יוסף כל צורת הקניות שלי השתנתה לגמרי לטובה
אני פשוט נהנית לקנות בצורה כזאת! קשה לי מאד להגיע לסופר ולהסתובב בשטח ענק ולחפש מה אני צריכה ההתנהלות שלהם מתאימה לי מאד ....אבל אף אחד לא הכריח אותי לקנות שם אני עושה זאת מהכיף שלי בלבד!! מי שלא מתאים לו שלא יקנה שם אבל די כבר ללכלך עליהם ....זה פשוט נמאס!!
(רק חסר לנו שבגלל כל התלונות האלה יום אחד יסגרו את כל המכירות (כמו שכמעט קרה בב"ב....) ואז נראה איך כולם מתמודדים/ מזדעקים.....)
אנשים שמחים מאוד שיש משנת יוסף אבל כשלמישהו כואב כי הוא צריך לשלם על מוצר שהתבלבל חוץ ממחיר המוצר עוד 50% מעוד מוצר או כפי שקרה לי 15 קופסאות של קמח בטעות שזה מוצר יבש ולא הסכימו שזה יחזור למוצרי האיסוף וכו זה כואב לו ומותר לו להתלונן ואפילו על ארגוני חסד שבסך הכל עושים טובה יש כאלה שמתלוננים למה מבקשים שליש וכו נראה לי שאף אחד לא יסגור בגלל שכמה אנשים תינו כאב שלהם על כספים שהיו צריכים לשלם לדעתם סתם

יש מעלות למשנת יוסף, שמצדיקות את ההפסד שלי משיקולי האשיים, אבל לא מצדיקות את ההתנהגות שלהם שנעה על הציר של 'הונאה - גזל'.
והאיסור של חז"ל להשתכר יותר משתות קיים גם אם הלקוחות כולם יודעים את זה.
והגיע הזמן להבין שקפיטליזם חזירי, פוגע בעניים ועוזר לעשירים, ומשנת יוסף שותפה לזה מהצד העשיר.
מה בדיוק הונאה? שהזמנת משהו, הם הביאו לך אותו, שכחת לקחת, חתמת שאם אתה לא לוקח זו אחריותך המלאה, ויש כאן הונאה כי הם לא נותנים לך החזר 100%?
מאיפה אתה יודע כמה הם משתכרים? כמה גניבות יש להם? כמה עולה להם המרלו"ג? כמה עולה להם הובלה לכל חור נידח? (לא שהם מפסידים אבל לא נראה לי שיש למנהל רווח נקי של 16%-שתות)

נערך לאחרונה ב:
לכל השואלים:
אז למה קונים שם?
תשובה:, משנת יוסף יותר קרוב, יותר זול (אם כי בכמה עשרות אגורות בקושי), ואני יכול לשלוח את הילדים בשקט.
טעות.
במודע אין איסור אונאה.
ורחוק להגדיר את ההתנהלות שלהם בשם כזה.
מישהו פה צריך להבין שאי אפשר להקיש מהתנהלות של חנות רגילה עם מתכונת החוקים שלה, למכירה כזו, נקודה.
לכל אחד ברור לדוגמא שלא הגיוני שלמשנת יוסף יהיה מערכת החזרות כמו שבכל חנות ניגשים עם קבלה מחזירים את המוצר ומקבלים החזר או זיכוי.
למה? כי זו מערכת אחרת, ואתה לא יכול לבוא עם מוצר למנהל תחנה בשבוע שאחרי החלוקה ולהגיד לו קח את זה לבית שלך ותעביר את זה איכשהו למחסנים שלהם ותעדכן במלאי וכו' וכו'.
ככה זה.
וכחלק מהמערכת הזו יש כלל פשוט והגיוני, שמי שלא הגיע למכירה (לדוג') מזוכה על 80% ממנה, ובמוצרי חלב וקירור על 50%.
ההיגיון עומד לצידם במקרה הזה, בהיות שהרבה פעמים המוצרים נפסדו או הלכו לפח, ובשכונתי אני יודע מאחראי התחנה שהוא לוקח אליו לשימושו האישי הרבה מוצרים שנשארים בסוף, כך שלפעמים הזיכוי הזה הוא ממש לפנים משורת הדין.
וגם אם לא כל הפרטים מסודרים ונוחים כל כך, עדיין זו טיבה של מערכת מסוג זה.
וכמו שאפאחד לא יתלונן על כללי השוק של מחנה יהודה כי בשוק העניינים מתנהלים אחרת, ככה גם במכירות מסוג זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה