דרוש מידע הנהלת חשבונות בחיפה.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, אנחנו מעוניינים לעבור לחיפה ורוצים לקבל מידע על ביקוש להנהלת חשבונות וחשבות שכר,
אשתי עם 3 שנות נסיון, עד כמה קשה למצוא עבודה שם? אני יודע שהשכר נמוך יותר מהמרכז...
אשמח לשמוע מבעלות נסיון וכו'

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי - לא קשה למצוא
רובן עובדות בתוך חיפה וחלקן- בנשר\קריות
בהצלחה רבה!!
אם אתם מכירים מישהו בהדר, תנסו להצטרף למייל השכונתי- לנשים בלבד, ואפשר שם לכתוב שהיא מחפשת עבדה ונשים שמכירות משרד שמחפש עובדת ישמחו לעזור.

• הוסף לסימניות
בתחום הזה כמעט כולן מסודרות.
יש המון משרדים בנשר שזה במרחק נסיעה סביר ונח מאד
במיוחד עם נסיון..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
@מיה5 @מנאלו
מנצלת את האשכול: מחפשת מספר טלפון של מקום שאפשר להזמין בו עוגה עם משלוח לנוה שאנן.
או מידע על עלוני פרסום בקהילה החרדית.
תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
אשתי מצאה עבודה בזה בחיפה ממש מהר ודווקא לא יותר זול מהמרכז

• הוסף לסימניות
@nechami21
עלוני פרסום יש את משבצת
077-3434053

לגבי עוגות יש הרבה, אבל אני לא יודעת האם עושים משלוחים.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, אנחנו מעוניינים לעבור לחיפה ורוצים לקבל מידע על ביקוש להנהלת חשבונות וחשבות שכר,
אשתי עם 3 שנות נסיון, עד כמה קשה למצוא עבודה שם? אני יודע שהשכר נמוך יותר מהמרכז...
אשמח לשמוע מבעלות נסיון וכו'

תודה רבה!
אשתי חיפשה עבודה בצפון לא מתאים לה חיפה אבל כל הזמן מחפשים שם עבודה בשכר נאה יחסית
שבוע טוב

• הוסף לסימניות
באזור עפולה גם או ששם זה כן יותר זול מהמרכז????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה