עזרה הנהלת חשבונות - ריווחית

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם יש מישהו שעובד בתוכנה ריווחית ומוכן לעזור לי כמתחילה בעבודה של הנהלת חשבונות,

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
התוכנה מאד ידידותית ונעימה
בשירות לקוחות עוזרים מאדד

אם יש לך בעיה ספציפית יכולה לעלות כאן ואשתדל לענות

• הוסף לסימניות

הבעיה שאני הרגע סיימתי קורס הנהלת חשבונות....
ויש לי שאלות תכניות כמו איזה פקודת יומן לרשום שכר עובדים וכאלה,
הייתי רוצה אם יש מישהי שעובדת בזה ומוכנה לענות לי בקצרה במייל זה יכול ממש לעזור לי

• הוסף לסימניות
זה לא משנה העיקר באותה שנת מס.
וכל השאלות הנל עונים בתמיכה ממש טוב
תנסי לשאול כאן..

• הוסף לסימניות
אם הרגע סיימת אז לא נראה לי שהתוכנה היא הקריטית כמו ההדרכה הראשונית.

את עובדת במשרד רו"ח?

• הוסף לסימניות

אני מתחילה עבודה וזקוקה נואשות למישהי שתלמד אותי בתשלום. אשמח אם תוכלי להתקשר אלי ל 0527183798. תודה רבה ענקית!

• הוסף לסימניות
כרגע אני לא פנויה ללמד, את יכולה לשאול ברו"ח חרדית אם יש מישהי שתסכים, בודאי יהיו כמה

• תודה
Reactions: R&P
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם.......
ברוך ה' אני התחלתי להסתדר......
אם יהיה לי שאלות אני ישאל......

תודה בכל אופן על הרצון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה