studio-outline
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
תודה, אבל רחוק לי..זה באזור אלעד
תודה, אבל רחוק לי..זה באזור אלעד
מה ההכשרה שלך בדיוק?תודה, אבל רחוק לי..
מזכירות והנה"חמה ההכשרה שלך בדיוק?
שלחתי לך הודעה פרטיתזה מה שהיא רוצה ללמוד
ואשמח לעזור לך למצוא עבודה תפרטי רק איזור
חשבות שכר יש?מזכירות והנה"ח
מחוברת, תודהאת מחוברת לדרושים רו"ח חרדית?
שם יש הצעות עבודה לאזורים שכתבת
מחפשים אחת אם נסיון או בלי ?אצלנו המנהלות חשבונות מקבלות ממש גבוה, תנאים טובים חצי שבוע עבודה מהבית
מגייסים אצלנו כל הזמן בתל אביב מי שרלוונטי לה......
תלוי לאיזה משרה התחילו אצלנו בנות בלי נסיוןמחפשים אחת אם נסיון או בלי ?
אז יש לי גיסה שמחפשת בלי נסיוןתלוי לאיזה משרה התחילו אצלנו בנות בלי נסיון
אני צריכה לשאול את המנהלת משאבי אנוש מה מחפשים עכשיו
איפה מתחברים?את מחוברת לדרושים רו"ח חרדית?
שם יש הצעות עבודה לאזורים שכתבת
אין לי הודעות פרטיות אני מעוניינת בירושליםאני חושבת שאצלינו מחפשים בלי ניסיון.
משרה מידית.
בירושלים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים