נכתב ע"י יוסניו;1282415:שששששששששששש הם יושנים
נכתב ע"י פרינטופ;1282404:זו היתה דרך נוספת לקרא לעפולה לתגובה...
ואנחנו שוברים את הראש להבין בדיוק מה היה כוונת המשוררנכתב ע"י דודיק;1282411:או שזאת הייתה דרך נוספת להקפיץ את האשכול
לא להבהלנכתב ע"י אסתר10;1282430:נקסט...נקסט נקסט נקסט ושוב נקסט רק עוד פעם אחת נקסט זהו. נקסט...
נכתב ע"י גרפיקהil;1282441:חבר'ה, מה נסגר אתכם?
אולי צריך לשדרג את ההצעה לפרוג לחסום ניקים שאינם טורחים לעזור ורק מציקים / פוגעים / מפריעים / מקפיצים / מפרסמים...
אולי אתם כבר לא זוכרים את הימים שהאתר היה נטו עזרה הדדית ללא פרסומת אחת.
נכתב ע"י מלפפון;1282496:אני לא מבינה מה כואב.
זה פורום מקצועי, ולא ראיתי שסוג ה'פרסומות' כאן עשו רע למישהו.
את לא רוצה חלוק/ נעליים או פוראוור? תעברי.
אם אלו היו פרסומות עסקים גדולים שמנצלים את במת פרוג, נו ניחא.
אבל זה כמה אנשים שחפצים לעסוק במשלח יד קטן מהצד. מקצוע מהצד. לא מניב סכום אגדי. למה לא לתת להם את האפשרות?
רגע, זה על חשבון מישהו כאן?
נכתב ע"י יוסניו;1282503:לא דברו על סתם פרסומות, כ=הכוונה היה על אשכול הזה
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1282039#post1282039
נכתב ע"י חיוך;1282527:קודם כל בלי לשון הרע ובלי הלבנת פנים!
פתרון: להוסיף תגית "פרסומת", וכך נדע להיכן לא להכנס.
פתרון 2: לפתוח אשכול מיוחד לפרסומות של "משלח יד מהצד"
מסכימה עם כל מילה, רק צריך לקבוע בכללים שהקפצה תעשה רק אם עברו כך וכך שעות.נכתב ע"י bracha;1282647:אני גם לא מבינה מה הבעיה,
הפרסומות האלו עוזרות לשני הכיוונים גם למוכר וגם לקונה.
אז נכון, אותה פרסומת מוזרה שהיתה פה אתמול, לא לענין, וכבר טיפלו בזה ספציפית.
אבל כל השאר? מה רע?
יש משהי שרוצה למכור חלוק ומשהי שרוצה לקנות.
זה נהנה וזה נהנה.
למה זה לא 'איש את רעהו'?
נכתב ע"י ANONYMUS;1282655:אם כבר האשכול הזה כל הזמן קופץ לראש,
אני רוצה לפרסם:
הזדמנות נדירה ליפול בפח!!!!!
הרבה כסף ללא עבודה כלל.
(רק השקעה ראשונית של מאה אלף שח, ישר לחשבון הבנק שלי.)
מה שנותר לכם זה לשבת בבית ולחכות לכסף.
פרטים באישי..
נ.ב. לא שיש לי מה להציע, אבל סתם מעניין אותי מי הפריירים התורניים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים