קורונה הנה זה חוזר... הקבינט אישר עוצר לילי מחנוכה למשך 3 שבועות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איפה יש אכיפה סלקטיבית? בהפגנות? תמיד היה וזה נושא מורכב לא צודק בכלל אבל מורכב מהרבה דברים וזה לא קשור לממשלה דוקא.

לא זוכרים את התמונות של הטיילת בתל אביב מלאה אנשים בזמן הסגר ? וכמובן לשם לא יבואו גדוד שוטרים ויתנפלו על המבלים להנאתם.....

• הוסף לסימניות
לכל השמחים והמאושרים מהסגר למה יצאתם עכשיו חודשיים מהבית כי המשמשלה אישרה מה הקשר? אם זה פיקוח נפש לא נתניהו יחליט בשבלכם נכון !! אז מה עכשיו בחנוכה זה מסוכן ,אבל אתמול באוטובוס זה לא פיקוח נפש?
מה הטיפשות כבר חודש שכולם נפגשים עם כולם ורק חנוכה מדבק נורא ואנשים יפטרו מזה.

• הוסף לסימניות
אני רק שאלה:
הסגרים נעשים בזמנים שיש באופן טבעי התקהלויות. אלא שאם מקדם ההדבקה היה עכשיו פחות מ 1, ואחוז החיוביים היה ממשיך להיות מאוד נמוך, כנראה לא היה סגר על אף הזמנים המועדים להתקהלויות.

• הוסף לסימניות
באיזה חגים הסגר היה רק בערים אדומות? בחגים היה סגר בכל הארץ! אז לא שמענו את הטענה תעשו סגר רק בערים אדומות בעצם כן שמענו מהחילונים איך זה נשמע הפוך? :rolleyes:
אין מה להשוות בין מה שהלך (בזמן החגים) בין ערים אדומות לשאר הארץ.

• הוסף לסימניות
לכל השמחים והמאושרים מהסגר למה יצאתם עכשיו חודשיים מהבית כי המשמשלה אישרה מה הקשר? אם זה פיקוח נפש לא נתניהו יחליט בשבלכם נכון !! אז מה עכשיו בחנוכה זה מסוכן ,אבל אתמול באוטובוס זה לא פיקוח נפש?
בול.

• הוסף לסימניות
לא זוכרים את התמונות של הטיילת בתל אביב מלאה אנשים בזמן הסגר ? וכמובן לשם לא יבואו גדוד שוטרים ויתנפלו על המבלים להנאתם.....

• הוסף לסימניות
אז צדק מי שאמר שבחנוכה יהיו הגבלות...:(:confused:
יששששש
לא נצטרך ללכת כל ערב למסיבה אחרת שנגמרת באמצע הלילה ולמחרת לרוץ לעבודה עם עינים עצומות!
לא נצטרך להגיד לילדים שא״א לשיר עכשיו מעוז צור כי אנחנו ממהרים להדלקה.
נוכל לשבת בנחת, לאכול את המאכלים המיוחדים שלנו
לתת תשומת לב לילדים שלנו.
לספר להם על חנוכה. לקיים את חג החינוך
יש לי הרגשה שרבנים ואנשי חינוך עומדים מאחורי ההחלטה.

• הוסף לסימניות
ןדרך אגב. בשבוע שעבר היה ראיון עם מנהל מחלקת מיון בבית חולים לניאדו. הוא אמר שמחלקות הקורונה בכל הביתי חולים ריקות/ כמעט ריקות( נקב במספרים. אני כבר לא זוכרת).
הוא טען שיש לבתי חולים יכולת להתמודד עם מצבי עומס ולחץ כמו שמתמודדים מידי שנה בחורף עם כל מחלות החורף.
רק חבל שקבינט הקורונה לא מקשיב לרופאים בשטח.

• הוסף לסימניות
מה הקשר?
את משווה נסיעה עם מסיכה ומרחק באוטובוס
למפגש עם עשרות אנשים מידי יום בלי מסיכה ומרחק??

• הוסף לסימניות
כי ביום יום לא עורכים מפגשים של עשרות ומאות אנשים.

ועדיין אני מחכה להסבר רציונלי, למה ביטול המפגשים ההמונים הוא היפך הדת,
ומה הבהילות לערוך אותם בזמנים כאלו.

• הוסף לסימניות
יששששש
לא נצטרך ללכת כל ערב למסיבה אחרת שנגמרת באמצע הלילה ולמחרת לרוץ לעבודה עם עינים עצומות!
לא נצטרך להגיד לילדים שא״א לשיר עכשיו מעוז צור כי אנחנו ממהרים להדלקה.
נוכל לשבת בנחת, לאכול את המאכלים המיוחדים שלנו
לתת תשומת לב לילדים שלנו.
לספר להם על חנוכה. לקיים את חג החינוך
יש לי הרגשה שרבנים ואנשי חינוך עומדים מאחורי ההחלטה.
אתם ממש נוסעים כל יום לחלק אחר במשפחה?
אתם תמיד נוסעים ישר בהדלקה?
אין אף יום או זמן שאפשר לספר לילידם ולשבת איתם ולאכול את המאכלים המיוחדים של המשפחה?
כנראה זה כבר בעיה אחרת...

• הוסף לסימניות
"כשאתה מצטט תצטט את כל ההודעה ולא רק חצי. בדיוק לזה קוראים פייק ניוז"
והנה ההודעה במלואה
נס שיש את "אני וביתי" אחרת היינו שומעים לכל הרבנים והאדמורים שמתנהגים כרגיל ומי יודע מה היה קורה לנו...
אם לא התכוונתם, אז סליחה.
עדיין לא מבין מה קורה אחרת, כשהוספתם כמה מילים אלו

• הוסף לסימניות
מה הקשר?
את משווה נסיעה עם מסיכה ומרחק באוטובוס
למפגש עם עשרות אנשים מידי יום בלי מסיכה ומרחק??
אני משוה מסיבותבת מצווה עבודה עם צוות שכולל גם ארוחות או מסכות על הסנטר משווה עם ישביה בגינות על הספסל ראיתי גינות מפוצצות וכו'

• הוסף לסימניות
צודקת לגמרי !
אם זה פיקוח נפש , לא נתניהו וחבריו יחליטו אז חלאסססס עם הסגרים
וחוץ מזה אין הגיון בעוצר לילי כאילו הנגיף תוקף בלילה
מה נסגר ואיפה השכל של אנשים

• הוסף לסימניות
מקוה שלפני יו"כ (אם הנשיכתן... לא יגיע קודם ח"ו) תזכרו להתנצל לכל גדו"י אלו, שלא צריכים לשאול רשות מכם מה לעשות..........
לא מדבר כלל מעצם הענין או מהתוכן, רק מהזלזול במי שלא סבור כמוכם.
@דעת חכמה לא זלזל חלילה ברבנים אלא במי שפוסק לעצמו ולא מקשיב לרבנים וההנחיות שלהם

• הוסף לסימניות
כי ביום יום לא עורכים מפגשים של עשרות ומאות אנשים.

ועדיין אני מחכה להסבר רציונלי, למה ביטול המפגשים ההמונים הוא היפך הדת,
ומה הבהילות לערוך אותם בזמנים כאלו.
מאות? לא להיגרר לקונספירציות, אחרת יהיו כאן פרישות... :rolleyes:
בכל אופן, אני לא מהמגזר החסידי אבל אני בהחלט יכול להבין את מי שזה מפריע לו.

אני משוה מסיבותבת מצווה עבודה עם צוות שכולל גם ארוחות או מסכות על הסנטר משווה עם ישביה בגינות על הספסל ראיתי גינות מפוצצות וכו'
כל כמה זמן יש מסיבות בת מצוה?
וכל כמה זמן יש מסיבות צוות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה