"הנה זה! מצאתי!! "

• הוסף לסימניות
תגובות יתקבלו בברכה

גם מכאלה שהם לא צלמים/צלמות
מועדים לשמחה
מוטי
:)

קבצים מצורפים

• DSC_1890_800_בל_מסגרת_ח_ש_ל_שחור_22בודקים_לולב_.jpg
    KB 180.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מדהים ביותר!
ת'אמת כמה תמונות צילמת עד שהגעת לזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמשים;457654:
מדהים ביותר!
ת'אמת כמה תמונות צילמת עד שהגעת לזו?

תודה! :)

בשש שנים בערך שאני מצלם???
:):p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמשים;457657:
בסריה הזו...;)
זה באמת מענין...:)

6 תמונות שנראות בערך אותו הדבר עם שינויים קלים כי הם דברו בניהם וזזו
בחלק נכנסו לי אנשים לפריים כי הייתי רחוק מהם והשוק היה מלא באנשים
:)

• הוסף לסימניות
מאלף,
זה נראה לי מומחיות מולדת למצוא את הפוזה....:p
(וגם ת'כותרות...)
תמשיך להצליח!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמשים;457660:
מאלף,
זה נראה לי מומחיות מולדת למצוא את הפוזה....:p
(וגם ת'כותרות...)
תמשיך להצליח!:)

תודה :)

• הוסף לסימניות
פוזה ענקית.
יש לי קצת בעיה עם המיקוד משום מה. קצת מטושטש. אבל בכל אופן יפה מאד.

• הוסף לסימניות
יפה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה