הנה שלי...

• הוסף לסימניות
יצרתית - הרקעים ממש יפים!!
אני חושבת שבתמונה השניה, הצבעונית - את צריכה להאיר טיפונת את הרקע - כי הוא ממש חשוך (אולי אפילו בPS)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1111500:
KR ונוי בשבילכן מיהרתי...:)
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=145765&page=2
הרקעים החדשים שלי עם הדוגמניות הישנות והמתוקות שלי...

ברקע השני אין לי עדין תמונת גוף מלא, עוד קצת...
ילדים מתוקים מאוד!
לענ"ד תנסי לצלם את התמונות הללו בש"ל, מכיוון שהרקע כבר עשיר, ועלול לגנוב את ההצגה. וכך עשוי להתווסף עושר חיובי לתמונה...
אישית לא מאוד התחבר לי הסגנון- כי לטעמי ככה פחות מתחברים לעיקר- הילד, אלא לרקע שאמור להוות להעצים את התמונה. וכאן יוצא שהוספת את הילד לרקע- ולכן הרקע מקבל חשיבות ותופס יותר מהעיקר...

אמנם הבדל שמיים וארץ לעומת פוטושופ... כי בפוטושופ עשוי להיות הרבה יותר מוצלח- ובגלל שכרגע אני לא ליד פוטושופ זה דרך פיקאסה...
אבל שימי לב שעכשיו מתמקדים בעיקר בתמונה והרקע מוסיף עושר חיובי ולא מקושקש...
צפה בקובץ המצורף 174781

צפה בקובץ המצורף 174782

קבצים מצורפים

• IMG_shlקטן.jpg
    KB 146.4 · צפיות: 26
  • IMG_8401קטן-001.jpg
    KB 99.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
בשחור לבן זה באמת מעניין,אם אני לא טועה אפשר לצלם מלכתחילה בשחור לבן,אף פעם לא ניסיתי,והנה עכשיו בגללך אנסה לחפש את האפשרות הזאת בהגדרות.
אם מישהו יודע זה יחסוך לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1112174:
בשחור לבן זה באמת מעניין,אם אני לא טועה אפשר לצלם מלכתחילה בשחור לבן,אף פעם לא ניסיתי,והנה עכשיו בגללך אנסה לחפש את האפשרות הזאת בהגדרות.
אם מישהו יודע זה יחסוך לי...
עדיף לצלם בצבעוני ולהמיר.

• הוסף לסימניות
אני רק הערה..

האובייקט קרוב מידי לרקע ומטיל עליו צל, זה בכוונה?
התאורה על הפנים בוהקת מידי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה