דרוש מידע הנוכל הסדרתי מכה שוב! והפעם... החרדים! חובה לפרסם!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ומסרתי לו צילום רישיון נהיגה ואז נזכרתי באשכול שקראתי כאן מה עושים עכשיו??? הוא יכול לפעול עם הרישיון בלבד?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לבטל את הכרטיס ולהכריז עליו כגנוב או שנאבד ?
כמו בת"ז ביומטרית שאפשר לבטל

• הוסף לסימניות
ומסרתי לו צילום רישיון נהיגה ואז נזכרתי באשכול שקראתי כאן מה עושים עכשיו??? הוא יכול לפעול עם הרישיון בלבד?

אני ממש בהלם!!!
זה מראה כמה חשוב להציף את הנושא!

איך הוא הפיל אותך?
מה היה הסיפור עכשיו?

• הוסף לסימניות
תתרחקו!!!!!!!!!!!!
מכירה את הנוכל מקרוב!!!!!!!!
אברך יקר מהשכונה נפל איתו בכמעט מליון ש"ח!!!!
(יש לי את שמו ומשפחתו של הנוכל אך לא אכתוב כאן)
כבר עשו עליו כמה פעמים תוכניות בטלוויזיה שחושפות נוכלים (כלבוטק)
תצילו את עצמכם ותברחו!!!!!!!
אל תאמינו לאף מילה שלו!!!
ואם אתם תוהים לעצמכם למה אני מכירה מקרוב, אוסיף שקרוב משפחתי נרתם לעזור לו ולכן אני מודעת לפרטים
עריכה: הוא ממש לא רק בבית שמש! הוא הולך לכל אזור חרדי ששם יהיו אנשים תמימים שיאמינו לו!

• הוסף לסימניות
אוף, איזה באסה לשמוע! באמת הלב מתכווץ מכעס כששומעים על דברים כאלה. זה פשוט מרתיח איך יש אנשים בלי טיפת מצפון שמנצלים אחרים ככה. הלוואי שהיו דרך לתפוס אותם ולהחזיר לך את מה שנלקח. תדע שאתה לא לבד, זה יכול לקרות לכל אחד, ואפילו הכי חכמים נופלים לפעמים. רק מחזק אותך ומקווה שהצדק ייעשה איכשהו. ויאללה, שנלמד מזה ושאף אחד אחר לא ייפול לעוקץ הזה! 💔

• הוסף לסימניות
תתרחקו!!!!!!!!!!!!
ואם אתם תוהים לעצמכם למה אני מכירה מקרוב, אוסיף שקרוב משפחתי נרתם לעזור לו ולכן אני מודעת לפרטים
עריכה: הוא ממש לא רק בבית שמש! הוא הולך לכל אזור חרדי ששם יהיו אנשים תמימים שיאמינו לו!
אם חשפו אותו אז למה הוא לא מאחורי סורג ובריח?

• הוסף לסימניות
אם חשפו אותו אז למה הוא לא מאחורי סורג ובריח?
כי הוא עובד לכאורה בצורה חוקית!
אתה יודע שהוא מצלם אותך.
לך הוא אומר שהוא צריך את זה לצורך אישור תרומה בשבליך או משהו דומה,
תכלס מה שהוא באמת עושה עם זה - פותח חשבונות בנק על שמך, לוקח הלוואות על שמך ועוד ועוד...
והרי ידעת שהוא מצלם אותך.
מדובר בנוכל מתוחכם בסדר גודל!

• הוסף לסימניות
תתרחקו!!!!!!!!!!!!
זה באמת ההוא מהתמונה שהעלו כאן?

• הוסף לסימניות
כואב הלב!!!
איך גורמים לאנשים להיזהר ממנו?
אולי לפרסם את התמונה שלו עם אזהרה?

• הוסף לסימניות
כואב הלב!!!
איך גורמים לאנשים להיזהר ממנו?
אולי לפרסם את התמונה שלו עם אזהרה?
אפשר לשלוח את המידע לכמה שיותר אנשים שיפיצו הלאה
בקישור למעלה בתחילת האשכול יש עוד מידע.
אגב, הסיפור שהתפרסם ביתד השבוע זה הסיפור שאני מכירה - בשינוי פרטים מזהים.
והעיקר - לא למסור שום דבר למישהו לא מוכר!
אל תהיו תמימים!

• הוסף לסימניות
תקפיצו את האשכול
ותפנו לאתרי חדשות חרדיים שיפרסמו אותו.
ולפותח האשכול-שווה להתיעץ עם עו"ד/משטרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה