דרוש מידע הנוכל הסדרתי מכה שוב! והפעם... החרדים! חובה לפרסם!!!

מצב
הנושא נעול.
לשכת ראש הממשלה קיבל הוצאה לפועל על דוחות בתחבורה ציבורית,
ע"י נוסעים שקיבלו דוחות ונתנו על שמו,
לא יודע אם נכתב ברצינות או בצחוק
אבל אני קיבלתי מכתב מעו"ד שאני לפני הוצל"פ על דוח באוטובוס (קווים)
יש לי רכב והפעמים היחידות שאני בתח"צ זה ברק"ל בירושלים!!

לא יודע אם נכתב ברצינות או בצחוק
אבל אני קיבלתי מכתב מעו"ד שאני לפני הוצל"פ על דוח באוטובוס (קווים)
יש לי רכב והפעמים היחידות שאני בתח"צ זה ברק"ל בירושלים!!
זה ברצינות
מסתבר שהרבה עושים את זה
מציגים תעודת זהות מזויפת ע"ש ראש הממשלה כדי להמנע מדוחות

כנראה שאנשים גם התחילו להסתובב עם שלי :cry:
לא מספיק מכירה את הנושא
אבל אולי אפשר להגיד לקווים שזה לא אתה ויבדקו את הצילום מהמצלמות של הפקח

בנוסף אני חושבת שאם זה קרה פעם אחת, עלול לקרות שוב אז אולי לפנות למשטרה/עו"ד

גם אני קבלתי כמה דו''חות בדואר על זמנים וקוים בהם לא נסעתי מעולם
כי מישהו שמנסה להתנכל לי נתן את מספר הת''ז שלי. (אני יודע מי הוא, ובאחד הפעמים הוא מסר את שמו והת''ז שלי)
יש מה לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה