- הוסף לסימניות
מה עם לפנות לתקשורת הכללית שעוסקת בדיוק בתחום הזה?זה עלול להביא למחיקת האשכול. כמה עצוב.
רק יכולה לומר שלאחר שכלום לא זז
התפרסמה מודעה נגדו בעיתונות
ביוזמה פרטית של אנשים שנחשפו מקרוב לנוכלות הזו
מה עם לפנות לתקשורת הכללית שעוסקת בדיוק בתחום הזה?זה עלול להביא למחיקת האשכול. כמה עצוב.
רק יכולה לומר שלאחר שכלום לא זז
התפרסמה מודעה נגדו בעיתונות
ביוזמה פרטית של אנשים שנחשפו מקרוב לנוכלות הזו
נו, ובררת מי פתח את החשבון?האמת שלא כל כך ברור...
אני גיליתי יום אחד שנפתח על שמי חשבון עו"ש בבנק מרכנתיל.
(לא ביקשתי לפתוח חשבון ואפילו לא דרכתי בבנק.)
זה לא שאין להם כחלצערי מכיר כמה אברכים שנפלו בבית שמש
עם יהודי מכובד שמתגורר בבעלז - רמה ב''ש.
עם דירות ''טאבו משותף''. (י.ו.)
והם בחובות עתק.
ואין לא''א כח לפרסם את שמו.
לא ברור מדוע הציבור שלנו צריך לאכול קש פעם אחרי פעם??
מה זב ראשי תיבות י.ו ??לצערי מכיר כמה אברכים שנפלו בבית שמש
והם בחובות עתק.
תוכל להרחיב?לצערי מכיר כמה אברכים שנפלו בבית שמש
והם בחובות עתק.
חרדי אולטרה.בשביל הסקרנות הבן אדם "חרדי" ? ממשפחה חרדית מוכרת ??
אולי הפתרון לכזה דבר הוא תסקיר ברשת באתר חדשות חילוני....בחסידות שהוא משתייך כבר יודעים להיזהר ממנו.
מותר לשאול איפה האדמו"ר?חרדי אולטרה.
בחסידות שהוא משתייך כבר יודעים להיזהר ממנו.
שידוכים הוא לוקח מחו''ל...
ירושלים תובב''אמותר לשאול איפה האדמו"ר?
מותר לשאול איפה האדמו"ר?
שכוייח. התכווני לשאול איפה הוא בתמונה. למה לא מיידעים אותו בעניין. בחסידות נזהרים - זה פיתרון? פגע רע שחייב לקבל התראהירושלים תובב''א
אני גם שאלתי את זה חברים שלו מהחסידות.שכוייח. התכווני לשאול איפה הוא בתמונה. למה לא מיידעים אותו בעניין. בחסידות נזהרים - זה פיתרון? פגע רע שחייב לקבל התראה
ביטוח לאומי לא פותח חשבון בנק.נו, ובררת מי פתח את החשבון?
או שמדובר בחשבון של ה'חיסכון לכל ילד' שהביטוח לאומי פותח עצמאית?
סליחה על התמימות. אבל מה באמת טמון כאן? הדבר היחיד שעולה לי הוא שרצה לגדל שם סמים ושהם ייסתבכו. צדקתי?יש בעיה של זוגות צעירים שמרגישים גדולים מספיק כדי לקחת החלטות הרות גורל בלי התייעצות עם בעלי ניסיון בפרט שכ"א חולם לתורה וגדולה וכ"ו לא רוצים להתייעץ עם ההורים אתם כבר גדולים בסדר אבל תתייעצו עם מישהו מבוגר בעל ניסיון עם כל הכבוד אתם מאוד חכמים ונבונים אבל ניסיון זה גם משהו, לא מזמן יהודי מכובד הציע לחתני הצעיר שהוא רוצה לרכוש בית ע"ש הזוג ובתמורה הוא יתן לו 1000 ש"ח לחודש הוא אפילו הציע בנדיבותו לשלם שלוש שנים מראש , הבנתם
לפני הקטע הפלילי.סליחה על התמימות. אבל מה באמת טמון כאן? הדבר היחיד שעולה לי הוא שרצה לגדל שם סמים ושהם ייסתבכו. צדקתי?
ממש לא מדויק.הדבר היחיד שעולה לי הוא שרצה לגדל שם סמים ושהם ייסתבכו. צדקתי?
לצערי מכיר כמה אברכים שנפלו בבית שמש
והם בחובות עתק.
חרדי אולטרה.
בחסידות שהוא משתייך כבר יודעים להיזהר ממנו.
שידוכים הוא לוקח מחו''ל...
אני יודע ומכיר במי מדובר - מושחת שבמושחתים!!אני גם שאלתי את זה חברים שלו מהחסידות.
אין להם תשובה ע''ז.
לא רוצים לכתוב שמות - אל תכתבואני יודע ומכיר במי מדובר - מושחת שבמושחתים!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים