הנוסחה החדשה שעושה קסמים: 2 רכיבים, ופטרת הציפורניים נעלמת

• הוסף לסימניות
עברו כמעט שלושה חודשים.....
נשמח לשמוע מסקנות והמלצות?
או שאולי בינתיים נולדו פתרונות חדשים:rolleyes:

• הוסף לסימניות
המלצה אישית שלי לכו לרופא ואל תסמכו על פטנטים שמעלים בכל אתר.

אני למשל ניסיתי במשך כמה ימים להשרות בסודה לשתיה ואחר כך לשים חומץ תפוחים ומעל שמן קוקוס ונילון נצמד..
ה' ישמור מה שקה לי הפטריה הצהובה הפכה לשחורה.כלומר המצב החמיר
שאלתי רוקח שהמליץ לי על שמן מיוחד שעולה 70 שקלים .
צריך למרוח במשך שבוע פעמים ביום אחרי שיוף הפטריה ואחר כך במשך חודש לשים שמן עץ התה.
התחלתי את הטיפול אבל לא הייתי מספיק עקבית יש שיפור זעום לטובה.
אבל לפחות לא החמרה.

ושוב תזהרו לפני שאתם עושים/מורחים/ וכד בגוף שלכם.
זה לא מתכון לעוגה שמקסימום הולכת לפח אם היא לא מצליחה.

• הוסף לסימניות
לגבי הפטריות בציפורניים,
יש גם סוג של לק שקוף, אם רוצים שברר את השם אני יכולה,
הוא עולה כ-100 ש"ח לבקבוקון קטן,
שמים אותו כל יום בלי לפספס וזה ממש עוזר
לאחותי היה הציפורניים בידיים ועבר לה אחרי תקופה לא ארוכה ששמה את זה.

לגבי הנוסחה שרשומה פה, מעניין לנסות...
מה השם של המשחה?

• הוסף לסימניות
מה השם של המשחה?

לוסריל (Loceryl) אני גם ניסיתי אותו ולא עזר לי,
אבל אולי צריך להיות יותר עקבים אני אחרי שבוע במקרה הלק נשפך.אז התייאשתי
הוא עלה לי 40 שקל .

לפי מה שהרוקח הסביר לי זה גנטי ולא חולף לצמיתות לכן ברגע שמצליחים לטפל נקודתית במקום ע"י כדורים או משחה צריך לשים לפחות פעם בשבוע שמן עץ התה לשמר את המקום..שם

• הוסף לסימניות
מה אומרים "חכמי פרוג" על רעיון פקק אקונומיקה

זה נראה לכם מסוכן ? שווה את הסיכון ?
ציטוט מהאתר של מכון וייצמן: "הוספה של חומצה לאקונומיקה (למשל חומץ, חומרים מסירי אבנית או חומרי ניקוי לשירותים) מביא לשחרור של הגז הרעיל כלור, שמגרה את העור, העיניים ומערכת הנשימה ועלול אפילו להרוג".
https://davidson.weizmann.ac.il/online/sciencepanorama/ניקיון-זה-עניין-מדעי

• הוסף לסימניות
הדבר הכי יעיל ששמעתי עליו לפטרת צפורניים - לימון!
אם מדובר על ציפורן ברגל אפשר לתקוע אותה בתוך לימון למשך הלילה
מהר מאד הפטריה נעלמת
ביד - לנסות ללבוש כפפה על לימון בפנים

קיבלתי את הטיפ הזה מאמא שלי, שהיתה פעם צריכה לסחוט כמות מאד גדולה של לימונים, ואחרי התעסקות של כמה שעות עם הלימון היא שמה לב שפטריה שהיתה לה בציפורן נעלמה. היא סיפרה זאת לחברה שלה שהיתה לה פטריה ג"כ, ההיא ניסתה וגם לה ירד

לפני כל המשחות ולפני שמוציאים כסף - לכו על (עם) לימונים.. הרבה יותר בטוח מאקנומיקה :) (בניחוח לימון, אלא מה..)
נשמע ממש מעניין,
כמה פעמים צריך לשים עד שרואים תוצאות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה