הנוסחה להקטין סוגריים מן הפותח הראשון עד הסוגר האחרון

• הוסף לסימניות
עד היום לא מצאתי נוסחה שתוכל להקטין בפעם אחת ולא ידנית סוגריים בתוך סוגריים (---(---)---), כי בנוסחה המקובל להקטין סוגריים, וורד מוצא הסוגר הראשון אחרי הפותח השני, ולא הסוגר האחרון.
עכשיו מצאתי הנוסחה המתאימה:
חפש:\([!\)]@\(*\)[!\(]@\)
החלף:כאן מגדירים את הגודל או העיצוב הרצוי בלחצן 'עיצוב'.

• הוסף לסימניות
עד היום לא מצאתי נוסחה שתוכל להקטין בפעם אחת ולא ידנית סוגריים בתוך סוגריים (---(---)---), כי בנוסחה המקובל להקטין סוגריים, וורד מוצא הסוגר הראשון אחרי הפותח השני, ולא הסוגר האחרון.
עכשיו מצאתי הנוסחה המתאימה:
חפש:\([!\)]@\(*\)[!\(]@\)
החלף:כאן מגדירים את הגודל או העיצוב הרצוי בלחצן 'עיצוב'.
1613933323085.png
מה לא הגדרתי נכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צודק,
אבל גם זה אני לא מצליח:
צפה בקובץ המצורף 840595
אני לא יודע. אם אתה בטוח שיש לך מחרוזת של סוגריים בתוך סוגריים שהנוסחה אמורה למצוא, אולי תעלה את זה כאן, ואולי אמצע איזה משהו, שבגללו זה לא מתאים לנוסחה (ואפשר להתאים משהו אחר, לכאו').

• הוסף לסימניות
אני לא יודע. אם אתה בטוח שיש לך מחרוזת של סוגריים בתוך סוגריים שהנוסחה אמורה למצוא, אולי תעלה את זה כאן, ואולי אמצע איזה משהו, שבגללו זה לא מתאים לנוסחה (ואפשר להתאים משהו אחר, לכאו').
((חולין) ה: ),

ואיך מחפשים כל הסוגריים בלי סוגריים בתוכו,
כזה: (חולין ה: )

• הוסף לסימניות
האם יש לך רק שתי סוגריים או יש ל שלש, ובאיזה מתכונת?

• הוסף לסימניות
הרוב אצלי הם 2 סוגריים: (חולין ה: )
ויש גם כאלו: [חולין ה: איתא וכו', (ואינו דומה. רש"י)]

• הוסף לסימניות
((חולין) ה: ),

ואיך מחפשים כל הסוגריים בלי סוגריים בתוכו,
כזה: (חולין ה: )
ברור שלא עובד. כי הסוגר הפותח השני מופיע מיד אחרי הראשון. בדרך כלל לא מקובל לכתוב כך בספרים, ולא לקחתי את זה בחשבון.
כרגע אני חייב לעזוב כאן, אז אני אנסה בהמשך לכתוב לך נוסחה מתאימה.

סוגריים רגילים כבר כתבתי למעלה:
\(*\)

הרוב אצלי הם 2 סוגריים: (חולין ה: )
ויש גם כאלו: [חולין ה: איתא וכו', (ואינו דומה. רש"י)]
סוגריים בתוך מרובעים בוודאי לא כלולים בנוסחה שלי, צריך על זה נוסחה אחרת.

• הוסף לסימניות
@גליל555 החפש החלף בוורד מוגבל, מכיון שא"א לחפש משהו שקיים באופן אפשרי, יתכן שכן יתכן שלא. ובכן א"א להתאים נוסחה אחת לכל סוגי סיטואציות, וכמו למשל לעשות נוסחה אחת שיכלול גם סוגר פותח שני שזה מיד אחרי סוגר פותח ראשון (כמו שאתה עשית) וגם כשלא מופיע מיד אחר סוגר ראשון, מכיון שברגע שזה מופיע מיד, אני לא יכול להורות שיחפש לי סוגר פותח גם אח"כ, ואם אינו מחפש, אז זה לא מתאים לסיטואציה שיש סוגר פותח אח"כ, ולא מיד.

מה שאפשר לעשות, שמכניסים כל סוגי נוסחאות במאקרו, ואז זה יכול להפעיל לכל הסיטואציות בפעם אחת.

• הוסף לסימניות
\[[!\)]@\(*\)[!\(]@\]
אבל כמו שכבר כתב @שיקול דעת זה לא עובד בזה: )] [(
צריך רווח כלשהו או תו בין הסוגריים.
הפתרון העוקף הוא:
חפש [( החלף [ (
וכן בסוגריים סוגרות.
הנוסחה דלעיל \[[!\)]@\(*\)[!\(]@\]
ואח"כ חפש [ ( החלף [(

• הוסף לסימניות
האם יש דרך לשנות גודל/גופן רק לסוגריים הפנימיים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מוצא גם סוגריים שאין בתוכם סוגריים נוספים.
יש דרך למצוא רק סוגריים פנימיים?
אני לא מבין, זה נראה שאתם סותרים א"ע מיניה וביה. סוגריים פנימיים פי' סוגריים שאין בתוכו עוד סוגריים, אז זה מה שרציתם לא?
אולי כוונתכם רק סוגריים שנמצאים בתוך סוגריים ולא סוגריים שאינם נמצאים בתוך סוגריים אחרים?
אז זה מסובך אבל אפשרי רק בכמה שלבים (אפשר להקליט ולעשות מזה מאקרו):
אני אכתוב לך את זה מאוחר יותר.

• הוסף לסימניות
האם תוכלו להסביר מה התפקיד של כל תו במרכיב החיפוש, למשל * למצוא את כל התוים, וכן הלאה לגבי סוגריים, סוגריים מסולסלות, סימן קריאה, שטרודל ועוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה