הנוקיה החדש הכשר

• הוסף לסימניות
מישהו התנסה במכשיר החדש של סלקום ויכול להמליץ עליו או... להזהיר מפניו.
מבחינת מהירות נוחות צלצולים וכו'?
תודה

• הוסף לסימניות
מהירות אינני יודעת למה הכוונה
נוחות -מציון
צלצולים יש גיוון סוף סוף -בערך 20 צלצולים

אבל אומר לך מה אין ואם זה חשוב לך אל תלכי על זה
*שעון מעורר יש רק אופציה אחת זאת אומרת רק יקיצה אחת ליום
*המחשבון די מעצבן
*אי אפשר להגדיר הגדרות תצוגה לגבי שעון שיופיע כשומר מסך
אמנם יש תצוגה של תאריך ושעה אבל מאד מאד קטן ובפינה
*אין שעון עולמי
יש לי אותו שבוע ועדיין לא סיימתי להתרגל אליו
אבל יתכן שאחרי שאכיר אותו יותר אתרגל ויהיה לי קשה לעבור למכשיר אחר

• הוסף לסימניות
במקום שעון מעורר אפשר לעשות תזכורות ביומן, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;382685:
מהירות אינני יודעת למה הכוונה

התכוונתי למהירות תגובה של המקשים. וזאת בעקבות הסיוט שלי מהמוטורולה של סלקום שאיטי להחריד.

וד"א הקליטה בסדר?

תודה

• הוסף לסימניות
בכל מכשירי הנוקיה שהיו לי הדבר שהכי אהבתי זה את מהירות תגובת המקשים
קשה לי להאמין שהם יסכימו להתפשר בזה .בהתחשב שזה לא מערכת הפעלה של סימביאן

• הוסף לסימניות
לי באופן אישי את הנוקיה, אבל שמעתי מאחד שעובד בסלקום שהוא לא כ"כ מרוצה מהמכשיר (לא יודעת את הסיבות). וכן שזה פלאפון שהוציאו לציבור החילוני ובגלל שזה לא כ"כ הלך שם הם העבירו את זה אלינו לאחר ש'ניקו' את הפלאפון.

• הוסף לסימניות
הם מודים שהסמסונג שמוצע עכשיו עולה על הנוקיה מבחינת יכולות: בטריה שמחזיקה הרבה יותר בלי השוואה, רמקול טוב, חוזק ומהירות, אם הזכירו שעון מעורר, יש בו אופציות לכמה שעונים ובכל שעון אפשרויות נודניק ובאיזה ימים וכו' שיחסית זה לא מצוי היה בכשרים בצורה מפותחת.
רק הסמסונג נראה אומלל כ"כ, בלי מסך חיצוני, קטן ומסכן , משהו משנות ה-90....
והנוקיה נראה הרבה יותר טוב ומסך חיצוני שזה מעלה גדולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה