הנושא הלעוס: מחירי נט וטלפון

• הוסף לסימניות
כרגע יש לי מסלול ללא הגבלה בהוט 70 ש"ח, אבל כיון שהעברתי את הנט לבזק (45 ש"ח 5 מגה) הם מאיימים להעביר אותי למחיר מחירון.
בנוסף 012 20 ש"ח.
מכירים מחירים טובים יותר??

בואו שתפו פעולה למען כולנו

• הוסף לסימניות
יש ב-012 טלפון ביותר זול ללא הגבלה.

• הוסף לסימניות
כמדומני, הוט בסופו של דבר מביאים מחיר יותר טוב מבזק אחרי "מכירה פומבית" (טל' הלוך חזור לשתי החברות..),
בתור אחד שכעת לקוח שלהם אתה מכיר אותם.
ולפי העניין זו יכולה להיות סיבה ללכת על בזק.

• הוסף לסימניות
בזק הציעו לי יותר זול
הוט משקרים לי בפנים

• הוסף לסימניות
יש לי בבזק חבילה של מהירות 15 מ''ב, במחיר מבצע שהולך להיגמר.
כמה זה יעלה לי בהוט?

• הוסף לסימניות
לא בטוח שהם יכולים חוקית להעלות לך את המחיר אם התוכנית ללא הגבלה קדמה לחיבור לרשת.

• הוסף לסימניות
חכו לרמי לוי
כפי שפורסם היום בגלובס רמי לוי תקשורת הולכת לצאת במבצע
של שיחות נייד ונייח לארץ ולחול כולל אינטרנט ללא הגבלה במחיר של רמי לוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1034765:
יש ב-012 טלפון ביותר זול ללא הגבלה.

האם זה מודם סלולארי או שזה טלפון נייח לכל דבר? (הבנתי שלסלולארי יש הרבה יותר קרינה)
וכן על איזו תשתית הם עובדים? האם החבילה כוללת תשתית? (יש לי תשתית הוט כרגע)

אשמח גם למס' טלפון שלהם.

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה