דרוש מידע הנושא נעול..... אבל אני רוצה להגיב רק על הנעילה!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מכירים את זה שאשכול ננעל (בדרך כלל בצדק, אבל לפעמים פחות מובן...)
מה דעתם שיהיה ניתן לעשות לנעילה תגובה כגון שכוייח!, תודה, כועס, וכו'...

נשמח לשדרוג זה -
Screenshot_312.png
Screenshot_311.png

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות לייק גם לאשכולות נעולים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

נשמח לשדרוג זה -
צפה בקובץ המצורף 1285532
צפה בקובץ המצורף 1285535
@הכלבויניק מה אתה אומר?
ואני חושב גם שיהיה אפשר להגיב להודעות המנהל על מחיקה/עריכה וכו'

• הוסף לסימניות

נשמח לשדרוג זה -
צפה בקובץ המצורף 1285532
צפה בקובץ המצורף 1285535

@הכלבויניק מה אתה אומר?
ואני חושב גם שיהיה אפשר להגיב להודעות המנהל על מחיקה/עריכה וכו'
כל הרעיון של נושא נעול זה כי קצת (ממש טיפה... לא יותר מידי...;)) כמה ניקים הגזימו עם התגובות...
אז אתם רוצים לעשות אופציה לתגובה על מה שבעצם לא רוצים שתגיבו....?
בקצב הזה נצטרך נעילה על תגובות על הנעילה....:sne:

• הוסף לסימניות
שתיהיה אפשרות לעשות לייק לנעילה?

אולי שכל אשכול שננעל יפתח לו גם סוג של סקר, בראש האשכול, לגבי נעילתו
*מרוצה, ננעל בצדק
במילים אחרות: אני הוא הניק שדיווח לכם, סופסופ הגעתם!
*טעות! עוד תתחרטו על זה
במילים אחרות: אני באמת שה תמים! לא מצליח להבין עד עכשיו, מה לא בסדר באשכול הזה, למען השם?!

• הוסף לסימניות
*מרוצה, ננעל בצדק
במילים אחרות: אני הוא הניק שדיווח לכם, סופסופ הגעתם!
תמיד כאשר יש איזה דיון סוער ,ובלהט הויכוח פתאום איזה צדיק משאיר הודעה "תמימה" נוסח : @ הכלבויניק...
זה מזכיר לי את האחים האלה ששעה רבים בשקט , מקניטים אחד את השני בלי שההורים ישימו לב....
ואז עובר שם איזה אח נוסף וצועק בקול רם : "אמאאאאאאא!!! הם רבים....!!"

הורס מסיבות....:cautious:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
*טעות! עוד תתחרטו על זה
במילים אחרות: אני באמת שה תמים! לא מצליח להבין עד עכשיו, מה לא בסדר באשכול הזה, למען השם?!
במילים אחרות-למה באמצע הכיף?? בדיוק הייתי באמצע להסביר ל**** כמה הוא ****!

• הוסף לסימניות
אני רואה שהאשכול קצת נסחף.....

אז כוונתי בפתיחת האשכול הייתה לא על האשכולות שננעלים בגלל שטויות וכד' (ברד"כ קורה בשעות הקטנות של הלילה.... וברור שחובה לנעול.)
אלא על אשכולות שלא תמיד מובן סיבת הנעילה, ונוכל להביע את התחושות, כגון תודה או אכזבה....

או שלפחות יהיה כתוב האשכול נעול בגלל שהתגובות גלשו ל.....

• הוסף לסימניות
אני רואה שהאשכול קצת נסחף.....

אז כוונתי בפתיחת האשכול הייתה לא על האשכולות שננעלים בגלל שטויות וכד' (ברד"כ קורה בשעות הקטנות של הלילה.... וברור שחובה לנעול.)
אלא על אשכולות שלא תמיד מובן סיבת הנעילה,
או שלפחות יהיה כתוב האשכול נעול בגלל שהתגובות גלשו ל.....
מה שאתה רוצה זה נימוק לנעילות.
הציעו את זה כבר בעבר

• הוסף לסימניות
לפעמים באמת מעניין אותי מה המניעים של המחיקה..
כפי שאתם רואים, אני משתמש חדש - לא הגבתי תגובות, אבל בהחלט טיילתי לי בין באשכולות. ובנתיים הספקתי לראות מלא אשכולות נעולים על שום דבר מוגדר..

• הוסף לסימניות
לפעמים באמת מעניין אותי מה המניעים של המחיקה..
כפי שאתם רואים, אני משתמש חדש - לא הגבתי תגובות, אבל בהחלט טיילתי לי בין באשכולות. ובנתיים הספקתי לראות מלא אשכולות נעולים על שום דבר מוגדר..
בדר"כ אשכול נעול זה אשכול שסטה ממסלולו ומחקו את כל מה שסטה ואז נעלו כדי שלא יקרה שוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה