הנושא - תחפושת בשלשות

• הוסף לסימניות
עבר, הווה ועתיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1215370:
לו יצוייר - שלוש הברכות הן אלו שאמרת, אולם ברכת מעין שלוש זה "על המחיה", "על הגפן" ו"על פרי העץ".
?

לו יצוייר צודקת
מעין שלוש הכוונה כפשוטו - זה לא שלושת הברכות המלאות אלא רק "מעין שלוש" כלומר - ברכה קצרה המכילה אזכור של שלושת הברכות הראשונות של ברכת המזון
נכון שזה קצת מבלבל כי יש 3 דברים שעליהם מברכים מעין שלוש אבל ההסבר הוא כמו שכתבתי.

• הוסף לסימניות
רעיונות -
על שלושה דברים העולם עומד - תורה עבודה וגמ"ח
ולהביא גם כדור גלובוס

שחרית מנחה וערבית

4 אמהות וכשישאלו למה 4 - להגיד - אנחנו? אנחנו מכיתה אחרת
(אבל אם 3 לא הצליחו להסכים על רעיון אחד, קל וחומר 4 בנות לא יצליחו)

התחלה אמצע וסוף

שלושת השלישים של שנת הלימודים

מספרי חירום - 100, 101, 102

• הוסף לסימניות
ראית 3 אחיות שהתחפשו ל3 הממדים, הן בעצם התחפשו לשמנות ברמות משתנות של גודל..
ובמותן קשרו להן סרט מידה.

• הוסף לסימניות
אריאלס, נכון. אולם מה שאני מנסה להסביר זה, שאמת שהברכות המקוריות הן אלו שלו יצוייר כתבה, אולם ברכת מעין שלוש - היא הברכה שכתבתי אני.
הובנתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1215659:
אריאלס, נכון. אולם מה שאני מנסה להסביר זה, שאמת שהברכות המקוריות הן אלו שלו יצוייר כתבה, אולם ברכת מעין שלוש - היא הברכה שכתבתי אני.
הובנתי?
ברור שברכת מעין שלוש בפועל היא על המחיה, על הגפן וכו'
אבל שאלת איך להתחפש, אז הצעתי לך כיוון על פי המשמעות של שם הברכה ומהותה.

• הוסף לסימניות
אוקי.
ואכן חידשת לי, ונתת עומק לרעיון.

• הוסף לסימניות
אפשר טבחיות:1. מרוקאית. הונגרית ופולנית....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1215423:
4 אמהות וכשישאלו למה 4 - להגיד - אנחנו? אנחנו מכיתה אחרת
(אבל אם 3 לא הצליחו להסכים על רעיון אחד, קל וחומר 4 בנות לא יצליחו)

שמעתי מישהיא שחפשה את בנותיה לרבקה, רחל ולאה.
וששאלו אותן, איפה שרה? ענו שהיא באוהל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה