הנותן לשכוי בינה

• הוסף לסימניות
בבנין הסמוך אלי (אזור עירוני לחלוטין) התחילו לגדל תרנגולים.
לילדים זו כמובן אטרקציה נפלאה - מלבד בן השנה שצורח מפחד- אבל אותנו זה מטריד מאד.
התרנגולים לצערי חסרות בינה והן מקרקרות בקולי קולות בכל שעה בין ביום ובין בלילה. אמרו לנו שבמשך הזמן מתרגלים לקרקורים וכבר לא מתעוררים מהם באמצע הלילה - בינתיים זה לא קרה...
האם מבחינה חוקית אנחנו יכולים לבקש לסלק את התרנגולים? אולי אנחנו מסתכנים עם אגודות צער בעלי חיים? ומה עם צער בני אדם?

• הוסף לסימניות
תחתמו עצומה. זה עוזר בד"כ

• הוסף לסימניות
חשוב לדעת כדי לא להסתבך,
בעלי חיים מוגנים בחוק יותר מאשר אדם.
חתולים הכי

• הוסף לסימניות
תתחילו להתרגל. שום דבר לא יעזור.
ואני מדברת מנסי של שנתיים+ עם שכנים כאלה

• הוסף לסימניות
תפזרו רעל עכברים קרוב אליהם....:p

• הוסף לסימניות
אם יעלם להם תרנגול שתיים מדי פעם הם יעלימו את כולם...

• הוסף לסימניות
מזכיר לי משהו
שכן של אדם אחד החליט לגדל תרנגול רק שלצערו התרנגול היה מקרקר באמצע הלילה, כעבור יומיים בעל התרנגולים רואה את השכן דנן ניגש לתרנגול תופס לו את הצוואר ומתחיל לסובב, שואל אותו בעל התרנגול מה אתה עושה??? אומר לו השכן מכוון לו את השעון...

• הוסף לסימניות
יש ליד ביתנו מזה שנים לול של 7 תרנגולים פרטי.
מנסיון, כעבור כמה שבועות לא תתעוררו מזה בלילה.
מה שכן, אנחנו אוהבים מאוד לשמוע את הקרקורים בבוקר. מין שלוה של בוקר חדש.
לא כדאי לכם להלחם בזה. בסוף תתאהבו בזה קשות.

• הוסף לסימניות
קודם כל, תודה לכל המגיבים.
לארגן עצומות - זה לא בסדר יום שלנו, בקושי אנחנו מסתדרים לארגן את עצמנו.
להרעיל, להעלים - מיותר להסביר למה לא ננקוט בדרך הזו.
לדבר יפה - זה נשמע די טוב אבל מדובר בקשישה לא ממש דתית. (דרך אגב - שכחתי לציין שהאזור מעורב, אזור ישן עם אוכלוסיה מבוגרת דתיים - חילוניים - ולאחרונה קצת חרדים)
לנסות להתרגל - כמה סבל נעבור עד שנתרגל?
בקיצור - מה שניסיתי לשאול: האם אני יכולה לערב את הפיקוח העירוני? האם יש איזה חוק שאוסר להחזיק בעלי חיים? מישהו יוכל להחכים אותי בענין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;790179:
מזכיר לי משהו
שכן של אדם אחד החליט לגדל תרנגול רק שלצערו התרנגול היה מקרקר באמצע הלילה, כעבור יומיים בעל התרנגולים רואה את השכן דנן ניגש לתרנגול תופס לו את הצוואר ומתחיל לסובב, שואל אותו בעל התרנגול מה אתה עושה??? אומר לו השכן מכוון לו את השעון...

:D:D:D

• הוסף לסימניות
תפנו לעירייה,
אצלנו היה שכן עם תרנגולות, כנראה שמישהו הלשין לעירייה, והם באו ולקחו אותם.

• הוסף לסימניות
אם זאת קשישה הייתי שוקלת פעמיים אם להתערב... ומנסה להתרגל...

• הוסף לסימניות
תחליפו אותן בעיזים :)

• הוסף לסימניות
אצלינו היה אתו הדבר ולא מתרגלים! [יש מספיק מחקרים שרעש גם אם לא שומעים-מזיק]
התקשרתי למשטרה ושאלתי אם יש משהו לעשות והוא אמר שבאים ולוקחים אותם צריך להתקשר למחלקה הוטרינרית [הוא נתן לי את המספר]
אבל אם עבר כמה חודשים זה יותר קשה כי זה לא מטרד חדש.
מה שאצלינו היה ששכן הבטיח חיה אחרת ולקח אתהתרנגולים במקום
אל תוותרו-אחרי שהם הולכים שמים לב כמה הפריעו!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה