הנחה בארנונה בירושלים- שנת 2012

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם עיריית ירושלים כבר הואילה בטובה לקבל החלטה בנוגע לתנאי הנחת הארנונה לשנה זו?
אנחנו מקבלים כל שני וחמישי מכתבי אזהרה לפני עיקול, ולא ממש מתחשק לנו לשלם את כל הסכום מראש, ואפילו לא בחלוקה לתשלומים חודשיים :(

• הוסף לסימניות
תפני ללשכה של רוזנשטיין הם אלופים בארנונה ועוזרים לכל אחד.
את יכולה להגיע אליהם דרך המוקד של עירית ירושלים ב106

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי, הגיעו לפשרה של 10% הנחה,
החוק של אלי ישי לא עבר בירושלים במלואו, ז"א - 25%

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת. טבלת הנחות מסודרת ישנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;749790:
לפי מה שידוע לי, הגיעו לפשרה של 10% הנחה,
החוק של אלי ישי לא עבר בירושלים במלואו, ז"א - 25%
לא הבנתי, חוק זה לא משהו שקשור לכל הארץ?
עוד משהו- לא זוכרת באיזה עיתון קראתי שהחל משנת 2012, כל ילד מתחת לגיל 5 ייחשב כ-2 נפשות גם בנוגע לארנונה. זה כן התקבל?

• הוסף לסימניות
היום ב"המודיע" גדל אחוז ההנחות בארנונה בעיריית ירושלים ל-2012,
רק בגלל עיכוב חתימה של מאן דהוא זה התעכב ב3 חודשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;750026:
היום ב"המודיע" גדל אחוז ההנחות בארנונה בעיריית ירושלים ל-2012,
רק בגלל עיכוב חתימה של מאן דהוא זה התעכב ב3 חודשים.
גדל? בקושי.
כדאי לעקוב אחר ההבדלים בין טבלת ההנחות של משרד הפנים, לבין טבלת ההנחות של עיריית ירושלים. לא מעודד בכלל :(
אבל יש מישהו שיודע לומר לי האם ילדים מתחת לגיל 5 נחשבים ל-2 נפשות במבחן ההכנסה?

• הוסף לסימניות
תתחיל לשלם את החודשים שהיו עד עכשיו ואח"כ תגיש בקשה להנחה, היא ניתנת גם אחרי ששילמת והכסף נחשב כתשלום לחודשים הבאים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;750167:
תתחיל לשלם את החודשים שהיו עד עכשיו ואח"כ תגיש בקשה להנחה, היא ניתנת גם אחרי ששילמת והכסף נחשב כתשלום לחודשים הבאים
כן, רק לפי טבלת ההנחות במשרד הפנים, אני זכאית להנחה של 80/90 אחוזים, ומספיק חודש אחד ששלמתי (או נכון יותר גבו ממני באופן אוטומטי בהוראת הקבע שהקמתי בשנה שעברה) או חודשיים, עבור כל השנה.
מה שאני משלמת מעכשיו זה כסף שאמור לחזור אלי, ולא בוער לי שהוא יתחמם סתם בחשבון הבנק של עיריית ירושלים.
אבל כשראיתי את הטבלה העכשוית- נהיה לי ממש לא נחמד :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה