עזרה הנחה בארנונה ביתר עילית

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי בענין הבא (בדחיפות)
עיריית ביתר הודיעה שהיא מאפשרת להגיש בקשה להנחת ארנונה עם הצהרת הכנסה החתום ע"י עו"ד בלבד, וללא שאר הניירת.
יש למישהו מושג היכן מגישים את ההצהרה? והאם יש טופס מסוים שעל זה צריך עורך הדין לחתום? או שמדובר על מסמך שאני צריכה למלא בו הודעה קצרה שאלו הן הכנסותיי ועל זה חותם עו"ד
אשמח לעזרה!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי בענין הבא (בדחיפות)
עיריית ביתר הודיעה שהיא מאפשרת להגיש בקשה להנחת ארנונה עם הצהרת הכנסה החתום ע"י עו"ד בלבד, וללא שאר הניירת.
יש למישהו מושג היכן מגישים את ההצהרה? והאם יש טופס מסוים שעל זה צריך עורך הדין לחתום? או שמדובר על מסמך שאני צריכה למלא בו הודעה קצרה שאלו הן הכנסותיי ועל זה חותם עו"ד
אשמח לעזרה!
שלחתי לגורם בעירייה, כשיענו לי אצטט בל"נ

• הוסף לסימניות
רק אם יש לו הו"ק פעילה
וגם הגיש הנחה שנה שעברה

לשון התגובה

שאלתי שוב מה לגבי העו"ד?

• הוסף לסימניות
המשך תגובה

אין טופס מסודר מעו"ד אלא צריך לבקש מעו"ד שיכין

המייל של הגביה הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לתועלת הכלל!
משרד עוה"ד ידידיה מצגר מאפשר לקבל חתימה על תצהיר להגשה לקבלת הנחה בארנונה לשנת 2020
ניתן לגשת למשרד ברחוב רבי עקיבא 7
בין השעות 9:00 ל 15:00.
יש למלא את הפרטים בתצהיר המצו"ב ולגשת עם תעודה מזהה
השרות ניתן בחינם!!

קבצים מצורפים

• תצהיר הנחה ארנונה.pdf
    KB 63.2 · צפיות: 110
  • הוסף לסימניות
המון המון תודה!!!
עזרתם לי מאוד!!
עוד שאלה קטנה: האם למייל שכתבתם שולחים רק את תצהיר העו"ד או עוד מסמכים? ואיזה עוד מסמכים נדרשים?
שוב תודה ענקית!!

• הוסף לסימניות
זה המייל של מחלקת גביה שם הוא יכול לשאול את כל השאלות
בנושא הארנונה אם יש לו הו"ק אז לא צריך שום טופס נוסף
ואם רוצה להקים עכשיו שיבקש במייל זה טופס וימשיך טיפול שם

• הוסף לסימניות
מקפיץ.......
האם גם בשנת 2021 יכולים להגיש תצהיר עו"ד במקום הטפסים

• הוסף לסימניות
כמה עולה מ"מ - תשלום מלא - בביתר עילית לשנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה