התייעצות הנחה בארנונה יותר מ150 מטרים

• הוסף לסימניות
המצב היום הוא שהנחה בארנונה ניתנת רק ל150 מטרים הראשונים, מה שמקשה מאד על החרדים הרבים הגרים בטאבו משותף/משולש/מרובע, וכן על משפחות ברוכות ילדים אשר היו צריכות להרחיב את ביתן מעבר לגודל הנ"ל.
היה יותר הגיוני לתת הנחה על יותר מטרים לפי מספר מטרים מסוים לנפש (לדוגמא 25מ"ר לנפש), וכך להפחית את העול ממשפחות רבות אשר אין הפרוטה מצויה אצלם.
האם יש למי לפנות בנושא? ואולי מהפורום כאן תבוא הבשורה!
אני מקוה שזה המקום לנושא זה, אם לא אשמח אם יפנו אותי להיכן זה שייך

• הוסף לסימניות
המצב היום הוא שהנחה בארנונה ניתנת רק ל150 מטרים הראשונים, מה שמקשה מאד על החרדים הרבים הגרים בטאבו משותף/משולש/מרובע, וכן על משפחות ברוכות ילדים אשר היו צריכות להרחיב את ביתן מעבר לגודל הנ"ל.
היה יותר הגיוני לתת הנחה על יותר מטרים לפי מספר מטרים מסוים לנפש (לדוגמא 25מ"ר לנפש), וכך להפחית את העול ממשפחות רבות אשר אין הפרוטה מצויה אצלם.
האם יש למי לפנות בנושא? ואולי מהפורום כאן תבוא הבשורה!
אני מקוה שזה המקום לנושא זה, אם לא אשמח אם יפנו אותי להיכן זה שייך
מתוך אתר עיריית ירושלים
Screenshot_20221230-153052_Chrome.jpg

• הוסף לסימניות
אני גר במודיעין עילית ושם ההנחה היא עד 150 מ"ר, [אב למשפחה מרובת ילדים אמר לי שלו יש הנחה עד 180 מ"ר].
תודה להשם דירה של 150 מטר היא גדולה לכל הדעות
לגבי טאבו משותף הרי סה"כ גובים רק מעל 150 מטר זה לא הון אבל הש"י יעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה