דרוש מידע הנחה בארנונה לאחר חופשת לידה

• הוסף לסימניות
בחודשים 9 10 11 הייתי בחופשת לידה
איזה מסמכים אני אמורה לשלוח?
איך מחשבים את זה? לפי שנתי? כל 12 החודשים? מחלקים ל9 חודשים?
אני לא מצליחה להבין...
תודה :)

• הוסף לסימניות
הייתי בחל"ד ב 9,10,11,12
אני הבאתי טופס 106 ולפי זה חישבו לי.

• הוסף לסימניות
בחודשים 9 10 11 הייתי בחופשת לידה
איזה מסמכים אני אמורה לשלוח?
איך מחשבים את זה? לפי שנתי? כל 12 החודשים? מחלקים ל9 חודשים?
אני לא מצליחה להבין...
תודה :)
שמעתי מחברה שבזכות זה שיצא לה על חודשי חופשת הלידה היא הרוויחה 80 אחוז הנחה
(ואת הכרטיסים של דרעי;))
אבל באמת לא מבינה בזה..

• הוסף לסימניות
את צריכה להביא את טופס דמי הלידה מהביטו"ל (שמפורט בו הסכומים והחשבון) + תלוש של חודש 12/טופס 106

• הוסף לסימניות
בנתיבות מחלקים את הסכום ברוטו לסך ימי הזכאות לדמי לידה ומכפילים ב 90 (לפי חישוב של 3 חודשים אחרונים)
ובחשוב שנתי מוסיפים את הסכום לסך ההכנסות של כל השנה ואת כלל ההכנסות מחלקים ל 12.

• הוסף לסימניות
אפשר להגיש בקשה להנחה בארנונה לפי חישוב שנתי ואפשר לפי 3 חודשים אחרוניפם של השנה
אם את בוחרת שנתי- טופס 106 + דף הפירוט של ביט"ול החישוב יהיה סה"כ לחלק ל12 חודשים.
אם עדיף לך חפשת לידה + חודש דצמבר,: תלוש של דצמבר + דף הפירוט מביטו"ל, החישוב יהיה שווי ליום מחופשת לידה כפול מס' הימים בחודשים 10,11+ תלוש דצמבר לחלק ל 3(החופשת לידה נגמרה בסוף 11 או בתחילת 12?
אם ב11 גם עבדת אז צריך להוסיף תלוש של 11)
לסיכום החישוב הוא ממוצע,
לבחירתך -ממוצע שנתי או 3 חודשים אחרונים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם הייתי בחל"ד ב11-12 וב1
להכנסה בארנונה מחשבים את כל הדמי לידה או רק מה שעל 11-12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה