הנחה בארנונה עיריית בני ברק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה השכיר יכול לחשב לפי חודשי העבודה
והעצמאים לא????
עושק
שכיר יכול להרוויח כל חודש סכומיםגבוהים ובחודשי החישוב לארונה להפחית בעבודה
מה שעצמאי לא יכול כי זה מחולק לפי שנתי
יש פתרון???????

• הוסף לסימניות
מותר להם חוקית לקבל נתונים ישירות מב.לאומי.
לא שיש לי בעיה עם זה, אבל איך זה מותר להם ?

• הוסף לסימניות
הבנתי שהם מחתימים את הלקוח כנראה על איזה מסמך שהוא מאשר להם לקבל את הנתונים מביטוח לאומי.
האם מישהו יכול לאשר את זה ? ואיזה מסמך ?

• הוסף לסימניות
הבנתי שהם מחתימים את הלקוח כנראה על איזה מסמך שהוא מאשר להם לקבל את הנתונים מביטוח לאומי.
האם מישהו יכול לאשר את זה ? ואיזה מסמך ?
אכן
סוג של יפוי כח...

• הוסף לסימניות
ומה קורה אם תושב מסרב לחתום??

• הוסף לסימניות
ואם אני מגישה מקוון, איך אני חותמת להם ?
בזמנו משרד התמ"ת רצה להתממשק עם ב.לאומי ואסרו עליהם בגלל חוק צנעת הפרט או משהו כזה.
לא מבינה למה הם אמורים לקבל מידע מב.לאומי ולא מסתפקים באישור עיסוקים שמעבירים להם.
יתכן שרוצים לבדוק שינויים בהכנסות במהלך השנה ?
בעבר לבעלי היה תלוש של 1000-1500 מהעירייה, תלוש אחרון היה בדצמבר של שנה X, והייתי צריכה וועדה מיוחדת, למרות שהבאתי מכתב פיטורין כדי שיאשרו לי הנחה בארנונה.

• הוסף לסימניות
ואם אני מגישה מקוון, איך אני חותמת להם ?
בזמנו משרד התמ"ת רצה להתממשק עם ב.לאומי ואסרו עליהם בגלל חוק צנעת הפרט או משהו כזה.
לא מבינה למה הם אמורים לקבל מידע מב.לאומי ולא מסתפקים באישור עיסוקים שמעבירים להם.
יתכן שרוצים לבדוק שינויים בהכנסות במהלך השנה ?
בעבר לבעלי היה תלוש של 1000-1500 מהעירייה, תלוש אחרון היה בדצמבר של שנה X, והייתי צריכה וועדה מיוחדת, למרות שהבאתי מכתב פיטורין כדי שיאשרו לי הנחה בארנונה.
אני הבנתי שהם צריכים רק את הדף של תקופת עיסוק ,לא את כל הפרטים עליך בביטוח הלאומי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כאן כתב המשתמש המוערך @אז נדברו שמתכננים לשנות את החישוב של הזכאות להנחה בארנונה.
במקום שיהיה את האפשרות לבחור האם לחשב את ממוצע ההכנסה של שלוש חודשים אחרונים או של השנה האחרונה - זה תמיד יחושב לפי סך ההכנסה השנתי.
אשמח למידע בנושא, איפה זה אוחז עכשיו, מה הסיכויים שבאמת זה יקרה? ואיך אפשר להגיש התנגדות.
כי אם זה יקרה והחישוב יהיה שרירותי לפי ההכנסה הממוצעת בחישוב שנתי, ייצא שמי שההכנסה שלו התכווצה בחודשים האחרונים שבעצם - דווקא עכשיו הוא צריך את ההנחה יותר מתמיד, לא יאפשרו לו את זה בגלל שהממוצע של ההכנסה השנתית הוא גבוה.
השכל הישר אומר שאי אפשר להימנע מלהושיט עזרה לבנאדם דווקא מתי שהוא צריך אותה יותר מתמיד.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה