עזרה הנחה במעונות ומשפחתונים - תמ"ת תשפ"ד

תאו
אם אני שכירה ובעלי עצמאי ומרוויח רק כ - 2,000 לחודש זה בעייתי?? ( ראיתי באיזה מקום שחייבים לפחות 3,159 )
תאורטית
עצמאי יכול לעבוד 40 ש"ש ולהרויח 2000 שח לחודש
אין קשר בין שעות העבודה לרווח

התכוונתי לשנה זו
כמו שביקשו ממני חודש 4
חודש 4 ביקשו כי זה מה שצריך לדרגה ע"פ הנוהל
לגבי שאלתך בשנים קודמות במדה ורצו תיקון דרגה אז הם לא ביקשו עוד תלושים
מקווה שגם השנה ככה
ואם תרצי 4-5-6 זה יהיה בסדר

הוא שואל בהתחלה האם להעביר לבת זוג גם לאשר נתונים
תסתכל שוב
זה מה שהוא שואל וסימנתי להמשיך...
השלמת תהליך מילוי הבקשה עבור הורה 2
באפשרותך להעביר את הטופס להמשך מילוי על ידי ההורה השני או להמשיך את מילוי טופס זה על ידי צירוף מסמכים עבור הורה 2.
כן, ברצוני להעביר את הטופס בדואר אלקטרוני להורה 2 להמשך מילוי הטופס לצורך השלמת הבקשה.
ואז הוא שואל עבודה אבל אין שום שאלה על סנכרון
השאלה עם אני סוגר את ההרשמה ויבקשו עדכון מסמכים שם אני יוכל לבקש סנכרון אוטומטי?

נערך לאחרונה ב:
תאו

תאורטית
עצמאי יכול לעבוד 40 ש"ש ולהרויח 2000 שח לחודש
אין קשר בין שעות העבודה לרווח
כזכור, ישנם שני שלבים בהגשת דרגות: שלב ראשון בודק האם הנכם עומדים בתנאי הסף לזכאות לדרגה כלשהיא, ובשלב שני בודקים מה גובה הדרגה לה אתם זכאים.

נתחיל עם שלב ראשון לעצם הזכאות לקביעת דרגה, נדרש שכל אחד משני ההורים יעמוד באחד קריטריונים הבאים:

א. עובד בשכר של לפחות 3,159 ש"ח ברוטו לחודש. ב. אברך כולל. ג. מקבל קצבת נכות, אבטלה (בסך 2,100 ש"ח ומעלה) והבטחת הכנסה. ד. לימודי מקצוע.

אז מה זה מה שרשום פה??

דחוף--
אני לא מצליח למלא כלום בנתוני תעסוקה ובפרטי מצב אישי.
מישהו נקל בבעיה כזו?
למה זה? לא מצליח למלא את הנדרש...
1692533111128.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה