עזרה הנחה במעונות ומשפחתונים - תמ"ת תשפ"ד

• הוסף לסימניות
אפשר להגיש תלושים לאישה לחודשים 1-3.23 ולבעל 4-6.23 או שחייב להיות אותם חודשים לשניהם?
אם לבעל הוא גם אברך וגם יש לו תלוש להצהיר רק על התלוש או גם על הכולל?
אפשר חודשים שונים
תגיש את שניהם אם אין בעיה

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להבין מה הרציונל להורדת הצורך בשעות עבודה.
נגיד משפחה של הורים +2 ילדים.
האם עובדת 11 שעות בחודש. מקבלת 300 ש"ח לשעה. יכולים לקבל סבסוד מלא?
שינוי הנהלים מטיב איתי, אך אני מפחדת שפספסנו משהו, כי הרי הרעיון הוא לעודד יציאה לעבודה, לא?
לא פספסת כלום
הרעיון לכאורה הוא כמה שיותר ילדים בנסגרות מפוקחות

• הוסף לסימניות
מי יודע לגבי הורה לומד בהיקף של 24 ש"ש, הבעל בכולל 40 ש"ש
צריך גם הכנסות?

• הוסף לסימניות
@המוכשר !!! אם אני עובד בשתי עבודות יש אפשרות להגיש תלושים רק של מקום אחד או שזה מופיע שאני עובד בשתי עבודות?

• הוסף לסימניות
מי שמשרת בשירות אזרחי מלגת הקיום נחשבת כהכנסה לצורך קביעת הדרגה?

• הוסף לסימניות
זה אומר שעכשיו כל המורות יחזרו ב1 ינוחו ע 4 וילדיהם יתפסו את המקומות במעון לילדים של עובדות עד 4 שמרויחות יותר ולכן הדרגה שלהן טובה פחות?! הזוי לגמרי!!
וכמובן, בחנוכה ובצומות ובעוד הזדמנויות, המעונות יפעילו לחץ על נשים עובדות שיאספו את הילדים מוקדם, כמו שההורים שכן יכולים לאסוף - אוספים.

• הוסף לסימניות
@mali 11
לא הבנתי מה באת לצטט כאן
ונכון מי שעובדת עד 4 בד"כ מרויחה יותר ומשלמת יותר על מעון אבל היא צריכה הרבה יותר את המקום וזה לא פייר לתפוס לה אותו ע"י מי שלא חיבת ורק תקפוץ על העגלה שעכשיו יש לה דרגה טובה

• הוסף לסימניות
צריכה יותר את המקום זה נכון
אבל מה הזוי שמי שמרוויחה יותר משלמת יותר
בסה''כ משוואה הגיונית

• הוסף לסימניות
אה עכשיו הבנתי אותך אז פשוט לא קראת את המשפט נכון
"ילדיהם יתפסו את המקומות במעון לילדים של עובדות עד 4 שמרויחות יותר ולכן הדרגה שלהן טובה פחות?!" - ההזוי על זה שיתפסו את המקומות, ברור שהן משלמות יותר והגיוני לגמרי הבעיה שהקדימות היא בד"כ עפ"י הדרגה אז ההזוי שעכשיו למורות תהיה דרגה טובה יותר ויתפסו את המקומות
מובן?!

אני עובדת עד 4:30
אבל יודעת להשלים שלא כל מה שלא מסתדר לי כמו שאני רוצה הופך להיות הזוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה