עזרה הנחה במעונות ומשפחתונים - תמ"ת תשפ"ד

כמה שעות שבועיות צריך להיות לאברך כולל?

אני מבינה שבתור עצמאית עלי להביא אישור רו"ח על 3 חוד'
כמה שעות עבודה צריך לרשום שם?

משיהוא יודע לומר לי מה אני צריכה למלאות פה? (נספח מספר 3 הצהרת הכנסות לעצמאי)
1691960226925.png

חושבת שיש לך איך לעזור?
או רק מנסה להבין?
אשמח לתגובה ממישהו שקיבל הודעה דומה או מישהו שאישר את הנתונים מביטוח לאומי וחזר בו

תודה מראש
כבר הגשת בקשה עם אישור לסנכרון
וניסית עכשיו להגיש שוב

המוכשר !!!​

אולי תוכל לעזור לי או כל אחד אחר כאן בפרוג
ניסיתי להגיש בקשה לתמת. אחרי האישור שמתי לב שלא שלחתי להם ום נתונים על העבודה שלי
ז"א לא איפשרתי סיכרון ולא שמתי לב לסעיף של הוספת מסמכים
1) איך אני מתקנת או מוסיפה מסמכים???
2) ומה לשלוח להם אם אני גם שכירה וגם עצמאית??
3) אני לא מוצאת את טופס ריכוז מעסיקים בביטוח לאומי!!
4) וגם האם צריך הצהרת הורה עצמאי??(בשביל השעות..) אם כן אני לא מוצאת בשום מקום את הטופס הזה לשנת תשפ"ד
אנה עזרתכם!!!!!!!!!
אני מרגישה פשוט אבודה ומותשת מהכל

המוכשר !!!​

אולי תוכל לעזור לי או כל אחד אחר כאן בפרוג
ניסיתי להגיש בקשה לתמת. אחרי האישור שמתי לב שלא שלחתי להם ום נתונים על העבודה שלי
ז"א לא איפשרתי סיכרון ולא שמתי לב לסעיף של הוספת מסמכים
1) איך אני מתקנת או מוסיפה מסמכים???
2) ומה לשלוח להם אם אני גם שכירה וגם עצמאית??
3) אני לא מוצאת את טופס ריכוז מעסיקים בביטוח לאומי!!
4) וגם האם צריך הצהרת הורה עצמאי??(בשביל השעות..) אם כן אני לא מוצאת בשום מקום את הטופס הזה לשנת תשפ"ד
אנה עזרתכם!!!!!!!!!
אני מרגישה פשוט אבודה ומותשת מהכל
1.נכנסת שוב לאיזור האישי דרך הקישור הזה
ומצרפת מסמכים
2.תלוי מה מופיע בדוח תקופות ביטוח ומעסיקים
3.הטופס נמצא באיזור האישי שלך בביטוח לאומי בחלק אישורים ומכתבים
תגללי למטה ותמצאי אותו הוא קיים לכל אחד
4.השנה אין צורך כלל בשעות,רק בכושר השתכרות

אם אני מאשרת סנכרון של ביטוח לאומי אני צריכה גם לעלות תלושים ?

יצאתי לחופשת לידה באמצע הרביעי וחזרתי ב8.8, זה אומר שאני צריכה לחכות עד 1.10 שאז אקבל תלוש מלא של ה9, ואז להגיש אותו + 3 תלושים מלפני הלידה?

זה אמיתי שאני כבר שעתיים וחמישים דקות ממתינה לדבר עם נציג?
ומטלפון אחר אני מחכה לשיחה חוזרת מהשעה 8 בבוקר וכלום!!!
מישהו ניסה את השלוחה בערבית?

2.תלוי מה מופיע בדוח תקופות ביטוח ומעסיקים

4.השנה אין צורך כלל בשעות,רק בכושר השתכרות
ראשית תודה על המענה המהיר והברור

2. מה זה הטופס הזה? מה זה קשור לתלשים שצריך לשלוח?
4. מנהלת המעון אמרה לי שצריך 144 שעות

בבדיקת הכנסה לנפש צריך להפחית את הילדים במשפחה שעברו גיל 18?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה