עזרה הנחה במעונות ומשפחתונים - תמ"ת תשפ"ד

איך אני רואה את הדרגה שלי?
הגשתתי מסמכים ואני לא מוצאת לאן אני אמורה להכנס בכדי לראות את הדרגה שלי
תודה

אפשר להיגש מהראשון של 2023?
זה אפשרי להעלות תלושים של חודשים לא מלאים ??

משהו יכול אולי לעזור לי?
עבדתי השנה ב 2 עבודות (בהוראה) ולפי זה אני זכאית לדרגה 4. ילדתי בחודש שלישי. אבל חודש שביעי קבלתי תשלום על חופש.
הבעיה היא ששנה הבאה כלומר מחודש תשיעי אני עובדת רק בעבודה אחת ולפי זה אני זכאית לדרגה 3. השאלה היא מה עושים?
איזה תלושים להעלות של 2 עבודות או של אחת? אם אני מעלה של שתיים, האם יש דרך לשנות דרגה בהמשך?

@המוכשר האם עוסק מורשה צריך אישור וחתימה מרואה חשבון או שגם יועץ מס זה בסדר?

שאלה קטנה
במשפחתון מה הוא תאריך הכניסה ....

הגשתי בקשה לפני יותר משבוע
עם אישור לסנכרון מבט"ל
וזה עדיין על סטטוס "בקשה חדשה"
הגיוני?

כנראה שכבר שאלו וענו על השאלה , אשמח אם יענו גם פה:
אם לא מסנכרנים עם ביטוח לאומי, צריך בנוסף לתלושים דוח אישור מעסיק או דוח תקופות העסקה? הבנתי שזה 2 דוחות שונים...

אם ילדתי באפריל ויש לי תלושים של 1,2,3 זה מספיק כדי לקבל דרגה קבועה?

כשאני בודקת מה הדרגה כתוב שלא נמצאו נתונים
זה אומר שהבקשה לא נקלטה או שעדיין לא אושר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה