עזרה הנחה במעונות ומשפחתונים - תמ"ת תשפ"ד

לפני שבוע וחצי הגשתי את הקשה בלילה וקיבלתי סימוכין למייל, חיכיתי כמו ילדה טובה ובסוף אני שומעת מהם שאין בקשה על שמי בכלל ואני צריכה להגיש הכל מתחילה "כי כנראה זה נפל בין הכסאות מרב עומס" לטענת הנציגה, קרה לעוד מישהו?

כי בינתיים כביכול אני צריכה לשלם מחיר מלא

תוך כמה זמן בממוצע מקבלים דרגה?
הגשתי אתמול וכתוב לי בקשה פעילה.

@המוכשר !!!
אשמח לעזרה
א. יצאתי לחל"ד ב12/2022
בנתוני העסקה ישנם נתונים מ 01/2023 עד 06/2023- כיצד הם מחלקים זאת?
הרי חלק מהחודשים ההייתי בחל"ד.
ב. בנוסף אני עצמאית אבל בביטוח לאומי מוגדרת הכנסה שלא מעבודה- האם צריך לצורך כך מסמך כלשהו?
ג. בעלי גם אברך וגם יש לו תלוש
באם יציג אי סיכרון- האם יש להם מידע שיש לו תלוש שכר?
תודה
@המוכשר !!!
יש אפשרות לעזרה
תודה

@המוכשר !!!
אשמח לעזרה
א. יצאתי לחל"ד ב12/2022
בנתוני העסקה ישנם נתונים מ 01/2023 עד 06/2023- כיצד הם מחלקים זאת?
הרי חלק מהחודשים ההייתי בחל"ד.
ב. בנוסף אני עצמאית אבל בביטוח לאומי מוגדרת הכנסה שלא מעבודה- האם צריך לצורך כך מסמך כלשהו?
ג. בעלי גם אברך וגם יש לו תלוש
באם יציג אי סיכרון- האם יש להם מידע שיש לו תלוש שכר?
תודה
א. כל ההכנסות ממוצע לכל חודש
ב. אישור מרו"ח או שומה 2022
ג. לא יהיה להם

מישהו יודע האם לימודים מסתכלים על שנה שעברה או על השנה הבאה? (שנה שעברה לא היה 24 שעות שבועיות ושנה הזאת כן יש)
תודה רבה

לפני שבוע וחצי הגשתי את הקשה בלילה וקיבלתי סימוכין למייל, חיכיתי כמו ילדה טובה ובסוף אני שומעת מהם שאין בקשה על שמי בכלל ואני צריכה להגיש הכל מתחילה "כי כנראה זה נפל בין הכסאות מרב עומס" לטענת הנציגה, קרה לעוד מישהו?

כי בינתיים כביכול אני צריכה לשלם מחיר מלא
לאור מה שכתבת, בדקתי מה הסטטוס שלי, ואותו דבר אין שום עדכון במערכת למרות שקיבלתי למייל מס סימוכין.
הגשתי ב 13/8
זה קרה לעוד משהו?!
מה עושים, מגישים שוב?

הגשתי בקשה דרך הבעל ולא בקשו סנכרון, הבקשה הוגשה לפני למעלה משבועיים ועדיין בסטטוס חדש
כדאי לפתוח עוד אחד על שמי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה