עזרה הנחה במעונות ומשפחתונים - תמ"ת תשפ"ד

הי
אם יש לי תלוש של החודש הראשון ותלוש של החודש השלישי ובחודש השני אין לי תלוש אני יכולה להגיש את החודש הראשון והשלישי וזה יספיק או שלא?

איזה נספחים בדיוק צריך עצמאי להגיש? ללא סנכרון...
האם את שלושת המסמכים המצ"ב?

קבצים מצורפים

• daycare_daycare-subsidies_daycare-support-tests-32.pdf
    2.1 MB · צפיות: 56
  • daycare_daycare-subsidies_daycare-support-tests-33.pdf
    2.5 MB · צפיות: 58
  • daycare_daycare-subsidies_daycare-support-tests-39.pdf
    1.4 MB · צפיות: 60
תמיד כשחזרתי מחופשת לידה המעסיק היה צריך למלא מסמך של התמת.
עכשיו אני לא מוצאת, אולי כבר לא צריך?
1695029220693.png

מישהו יודע להגיד כמה הם מחשבים ממוצע את השכר של אברך
מי שהוא רק לומד??
אני מזינה את הנתונים בסימולטור והוא מבקש לכתוב ממוצע שכר של האברך?

צריכה עזרה דחופה
הגשתי בקשה ועדיתי סנכרון
מה שגרם לנתונים בעייתים
כרגע הם מבקשים השלמת תלושים+אישור לימודים שיש לי בעיה להשיג
האם אוכל לקבל דרגה רק לפי התלושים? או שברגע שביקשו אישור לימודים אז אני חייבת אותו לקבלת הדרגה?

צריכה עזרה דחופה
הגשתי בקשה ועדיתי סנכרון
מה שגרם לנתונים בעייתים
כרגע הם מבקשים השלמת תלושים+אישור לימודים שיש לי בעיה להשיג
האם אוכל לקבל דרגה רק לפי התלושים? או שברגע שביקשו אישור לימודים אז אני חייבת אותו לקבלת הדרגה?
ועוד משהו
כרגע אני בלי דרגה-12
האם אוכל לקבל רטרואקטיבי כשיאדרו לי את ת הדרגה שמגיעה לי?

קיבלתי תשובה שאני זכאית לדרגה 12- כלומר אין לי סבסוד
ההכנסה שלי ממש לא גבוהה
מה יכולה להיות הסיבה?

קיבלתי תשובה שאני זכאית לדרגה 12- כלומר אין לי סבסוד
ההכנסה שלי ממש לא גבוהה
מה יכולה להיות הסיבה?
דרגה 12 לעיתים רבות היא משהו לא סופי, כמין אמירה: בדקנו את הבקשה וחסרים מסמכים. לפעמים זה גם מתעדכן לבד אחרי כמה ימים.
כדאי ליצור איתם קשר לבדיקה.

גם אני קבלתי דרגה 12 ללא סיבה
ולא כתוב לי שחסר מסמכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה