דרוש מידע הנחה לבריכות שחייה של "מאוחדת WOW" התבטל? - האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
שאלתי נציג של מאוחדת WOW היום על ההנחות לכניסות לבריכות שחייה,

והוא ענה לי:
"משרד הבריאות הוציא הנחיה לכלל קופות החולים להסרת השירותים שאינם במסגרת אורח חיים בריא,
בהמשך להנחיות משרד הבריאות לא ניתן לרכוש כרטיסיה לבריכות"

האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
מקפיץ....

• הוסף לסימניות
והוא ענה לי:
"משרד הבריאות הוציא הנחיה לכלל קופות החולים להסרת השירותים שאינם במסגרת אורח חיים בריא,
בהמשך להנחיות משרד הבריאות לא ניתן לרכוש כרטיסיה לבריכות"
כנראה שנכון...
משרד הבריאות אסר הרבה פעמים על כל מיני הטבות שקופות החולים נתנו
והוא הרגולטור בסוף

• הוסף לסימניות
בדיוק ניסיתי היום
אין אפשרות לרכוש כניסות לבריכה:(

היה נשמע קצת מהנציגה שזה משהו זמני עד שמשרד הבריאות יתאפס על עצמו-רק תחושה שלי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
במוקד של מאוחדת וואו בטלפון,
בערך ב 12 בצהריים, אולי רק אחרי זה היה ההחלטה?

• הוסף לסימניות
משרד הבריאות הוציא חוק כזה בהחלט ואין הבדלים בין קופות החולים.
משרד הבריאות אוסר לתת הנחות על בריכות וחוגים,
כדי שהקופות חולים יתעסקו רק בבריאות ולא בדברים אחרים.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא אמר ששחיה זה לא בריא.
אבל עדיין זה קורס, שאולי העיריה צריכה לדאוג לזה..
בכל אופן הקופת חולים צריכה להתעסק במה שחשוב באמת(לדאוג לחולים)
ולא לממן קורסים, בריאים ככל שיהיו.

• הוסף לסימניות
אז למה כושר רגיל כן ושחיה לא?
(אני לא מדברת על קורס שחיה אלא על התעמלות מים ושחיה חופשית.)

• הוסף לסימניות
מה עושים עם כרטיסים שכבר קניתי?
אתם אומרים שהבריכה לא תקבל את זה?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה