דרוש מידע הנחה לבריכות שחייה של "מאוחדת WOW" התבטל? - האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
א

אותי לא הכניסו
נאלצתי לשלם מחיר מלא
עשו עליך קופה.
תתקשר לקופ"ח תשמע מה יש להם לומר.
אין שום הגיון שיכניסו לתוקף דרישה חדשה מהשניה להשניה.
בכו"א אצלנו בבריכה אמרו לי שרכישות שבוצעו יכובדו.

• הוסף לסימניות
תתקשר לקופ"ח תשמע מה יש להם לומר.
אין שום הגיון שיכניסו לתוקף דרישה חדשה מהשניה להשניה.
בכו"א אצלנו בבריכה אמרו לי שרכישות שבוצעו יכובדו.
פניתי

הם טענו שהם עדכנו את הרשימה של המקומות בהם ניתן לממש את ההטבה ועלי האחריות לבדוק

• הוסף לסימניות
מעניין אני השבוע הוצאתי התחייבות בלאומית וגם שאלתי את הבריכה אמרו לי שאין שינוי (אולי עוד לא מעודכנים?)

• הוסף לסימניות
מעניין אני השבוע הוצאתי התחייבות בלאומית וגם שאלתי את הבריכה אמרו לי שאין שינוי (אולי עוד לא מעודכנים?)
הם גם התחילו אחרונים את הרפורמה
קופה קטנה וזניחה יחסית לאחרות

• הוסף לסימניות
מה תכלס?
אם קניתי 4 כניסות בשביל בריכה והתשמשתי רק 1 - מה אני עושה עם השאר? (אני לא בקטע של חדר כושר)

• הוסף לסימניות
מה תכלס?
אם קניתי 4 כניסות בשביל בריכה והתשמשתי רק 1 - מה אני עושה עם השאר? (אני לא בקטע של חדר כושר)
אני השתמשתי ב2 אני רוצה להגיע היום בתמימות לבריכה עם המספר ולראות מה קורה

• הוסף לסימניות
מה תכלס?
הבנתי שמה שקנו, אפשר להשתמש

• הוסף לסימניות
זה באמת לא לעניין שהפסיקו את זה פתאם מהרגע להרגע בלי להודיע לפחות חודש מראש

• הוסף לסימניות
אני רכשתי במאוחדת 4 כניסות מימשתי 1 פניתי למאוחדת וואו לבקשת החזר כספי - ואושר.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אנו שאין לנו גישה לאפליקציה אמורים להנות מכל סוגי ההטבות האלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה