כללי הנחה ללקוח

• הוסף לסימניות
לקוח הזמין ממני חבילת פרסום בסכום מסויים
על סמך ההזמנה המרוכזת נתתי לו הנחה, והוא נתן לי מקדמה על רבע מהסכום.
לקחתי בחשבון שהעבודות יקחו כחודש עד חודשיים גג עם כל התיקונים.
עברו כבר 4 חודשים. אנחנו עובדים בקצב צב, בינתיים נעשו עבודות רק בסכום של חצי מההזמנה המקורית (והכל שולם). לא שהוא מתחמק, הוא מאוד עסוק בדברים אחרים.
לכן הוא לא מספיק לחזור אלי, אם אני צריכה תמונות אני מחכה המון זמן שהוא ישיג אותן, לפעמים כמה שבועות, וזה כמובן תוקע את ההתקדמות.
אני צריכה כמה שורות טקטס למשהו, לוקח לו שבוע.

השאלה אם אפשר לבטל את ההנחה בדיעבד
זה כבר לא חבילה, אני לא רואה פה ממש סיבה להנחה.
אבל לא היה לנו שום תנאי לגבי לוח זמנים (כי היה ברור מדבריו שהוא רוצה הכל בהקדם האפשרי)
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אולי לשתף אותו בדילמה. איזה פשרה?

• הוסף לסימניות
תסבירי לו את המצב, את ההרגשה שלך, אני בטוחה שאת לא רוצה לעשוק אותו, אבל גם לא לפשוט רגל מהעסקה איתו, אולי באמת תנסי להגיע איתו לאיזו פשרה, נגיד אם נתת הנחה של 500 ש"ח, תגידי שההנחה תרד ל250, מה שנקרא פיפטי-פיפטי....
זה מרוויח, וזה לא מפסיד הרבה...
גם הרדיפות אחרי משפטים ותמונות, והמריחה של הזמן- זה כסף.... והוא בתור איש עסקים (אני מנחשת...) יכול וצריך להבין שאת לא יכולה לצאת בהפסד, עם כל הכבוד להנחות, והתחשבות והכל, הוא צריך לדעת שיש איזו מסגרת זמן, שמעבר לה זה כבר לא מקובל...
אולי כדי ללמוד להבא, תכניסי בחוזה ההתקשרות גם מסגרת של זמן, שמעבר לזה יתווסף כסף- זה ימריץ אותם לעמוד בזמנים...
(רגע, זה לא אני נכון???:eek: )

• הוסף לסימניות
קראתי שוב את ההודעה- לדעתי לגיטימי לבטל הנחה, במיוחד אם זה מתמשך כלכך הרבה זמן- 4 חוד' במקום חודשיים, ועוד היד נטוי'ה...

• הוסף לסימניות
לדעתי לא כדאי לבטל הנחה ללקוח כזה, ולו בגלל הסיבה שאת היית רוצה שאת ההזמנות הבאות הוא יעשה אצלך... נשמע הרי שהוא מרוצה ממך.
מה שכן, בהזמנות הבאות תגידי לו שאת רוצה שהדברים יהיו במסגרת זמן קצובה כי היה קשה לך עם משך הזמן וכו' וכו'.

• הוסף לסימניות
לבטל הנחה- זה סוג של "כסאח" וחבל לך להתחיל עם זה.
אני במקומך הייתי מציגה בפניו את הבעיה - בלי להזכיר את ענין התשלום אלא רק ענין חוסר הנוחות ובזבוז הזמן.
ומציעה פתרונות בסגנון- בא נחליט על שבוע שנעבוד ברצף ונסיים, או אני אשב להכין לך רשימת רכיבים שדרושים לי להמשך, ואמשיך כשתביא הכל בשלמות...
גם הוא בן אדם ואם תסבירי לו בכנות הוא יבין אותך.

• הוסף לסימניות
natittt וכוכב, תודה
נראה לי שאתן צודקות, זה מה שאעשה.
באמת ממש לא בא לי שום כסאח איתו, וגם לא להתמקח, זה סתם יעכיר את האוירה.
רק שיוצא לי החשק לעבוד בצורת מסטיק... וממילא גם יוצא לי החשק להעניק הנחות...
אבל מה שהצעתן נשמע הכי הגיוני.

• הוסף לסימניות
אני עם כוכב...:p
צ'כחי מה שכתבתי קודם

• הוסף לסימניות
גם לי היה לקוח שסחב כל עבודה - לחודש ויותר.
בלי קשר להנחות, זה מאד לא נח לעבוד ככה,
הכי נוח להתחיל משהו ולגמור,
וחוץ מזה, פתאום הוא רוצה ת'עבודה,
ואז אני עסוקה בפרויקט אחר ולא יכולה לדחוף,
בקיצור, צריך לדעת לסיים דברים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה