מדריך הנחה למעון? שימו לב

• הוסף לסימניות
האם כעת אפשר להירשם להנחה במעונות יום לשנה הבאה

• הוסף לסימניות
באיזה קטע אי אםשר
1. הרשמה למעון ודאי אפשר אם יש מקום
2. הרשמה להנחה למה לא ?
יש איזה דרך שכן ?

• הוסף לסימניות
ההרשמה להנחה פשוט עוד לא נפתחה
היא בד"כ נפתחת סביב תחילת שנת הלימודים (קצת לפני או קצת אחרי)

• הוסף לסימניות
ההנחה לתשפ"ה תיפתח כנראה באזור אב- אלול.
כרגע היא עדיין לא נפתחה

• הוסף לסימניות
כשבעלי אברך אני צריכה 96 שעות?
הם עושים ממוצע שעות או שסופרים לפי כל תלוש?

• הוסף לסימניות
לטובת המגישים הנחה למעון.
כידוע, החל מהשנה התמ"ת שואב נתוני שכר מביטוח לאומי.
חשוב לשים לב:
  • במקרה שהתמ"ת לוקחים את הנתונים שהתקבלו מביטוח לאומי, הם מחשבים לפי חצי שנה (חודשים 1-6).
  • במקרה שאתם בוחרים לשלוח תלושים, יש לשלוח 3 תלושים רצופים (מתוך 1-6).
אין עדיפות לאחת האפשרויות, אך כל אחד צריך לבדוק איזו אפשרות מזכה אותו בדרגה טובה יותר.

ועכשיו, למעיישה, איך עושים זאת:
בטופס ההנחה, מוצגים הנתונים שנשאבו מביטוח לאומי.
ניתן לבחור אם לאשר (ואז יחושב לפי 6 חודשים) או לא לאשר (ואז לצרף תלושים של 3 חודשים).
חשוב לדעת זאת - וזה כמובן חוקי לחלוטין.
האם השנה עדיין אפשרי לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
האם הם מחשבים בממוצע את הסכום בתלוש לפני ההורדות? או את הנטו שאני מקבלת?

• הוסף לסימניות
לא ידעתע שאפשר לא לאשר להם, ואישרתי, ואני רוצה שיחשבו לפי 3 תלושים. יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
לא ידעתע שאפשר לא לאשר להם, ואישרתי, ואני רוצה שיחשבו לפי 3 תלושים. יש מה לעשות?
ההודעה היא משנת הלימודים תשפ"ד
כיום מופיע ש
"החל משנת הלימודים תשפ״ה כל ההורים נדרשים לאשר את השימוש בנתוני הביטוח הלאומי"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה