דרוש מידע הנחה לקורס של אסתר טבעון

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשיג הנחה לקורס האינטרנטי של אסתר טבעון?
בעת רכישת הקורס ניתן להזין קוד קופון, אשמח לדעת האם יש דרך כלשהיא..
תודה!

• הוסף לסימניות
את יכולה לקבל החזרים על הקורס הזה מקופות חולים ובתי חולים.
אני רכשתי את הקורס הזה, שווה כל שקל!
אין דברים כאלו בשום קורס.

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשיג הנחה לקורס האינטרנטי של אסתר טבעון?
בעת רכישת הקורס ניתן להזין קוד קופון, אשמח לדעת האם יש דרך כלשהיא..
תודה!
לפי מה שידוע לי, עכשיו זה כבר בהנחה
במקום 950 זה 650
ויש גם החזרים מקופות חולים ובתי חולים
אני רכשתי את זה ושווה כל שקל!!!!!!!!!
עזר לי מאוד בלידה
ממליצה בחום
את יכולה להתקשר אליהם 0779711112
או לראות באתר שלהם
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי, עכשיו זה כבר בהנחה
במקום 950 זה 650
ויש גם החזרים מקופות חולים ובתי חולים
אני רכשתי את זה ושווה כל שקל!!!!!!!!!
עזר לי מאוד בלידה
ממליצה בחום
את יכולה להתקשר אליהם 0779711112
או לראות באתר שלהם
בהצלחה
גם בתאריך הנוכחי יש החזרים?
כי הקופות היום לא נותנים החזרים על קורסים ברשת!

• הוסף לסימניות
מקפיצהה
האם הקורס הדיגיטלי מתאים ללידה ראשונה?
והאם גם כיום יש הנחה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה