מידע שימושי הנחה משמעותית לספרים "תסרוקת לכולן" לחופש

• הוסף לסימניות
שמחה להודיע על הנחה משמעותית של 30% לקראת החופש הגדול ,על סדרת הספרים "תסרוקת לכולן". במספרים: חלק א 170 במקום 250. וחלק ב 270 במקום 400. כמובן, בצירוף דיסק וערכה. ו..הבשורה הגדולה:אני שולחת כל שבוע סרטון תסרוקות למייל חינם. ניתן להרשם ב<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> / חופש נפלא לכולכם! רבקה גולדברג 0527626651

• הוסף לסימניות
היא שולחת גם קישורים לא חסומים.

• הוסף לסימניות
שלום רבקה,
מידי שבוע בשבוע אנחנו מקבלים את הסרטון שלך ונהנים מאד מהמקצועיות והידע הרב שלך, לפעמים מנסים לחקות...
השבוע הקישורים היו חסומים כולם, יש לך או למישהו שכן הצליח להוריד את הסרטון קישור לג'מבו מייל?

• הוסף לסימניות
באיזה חסימה את? כי אמרו לי שברוב החסימות הם כן פתוחים, אני ברימון ברמה גבוהה והם פתוחים שם.

• הוסף לסימניות
מומחית ברמות!!!

• הוסף לסימניות
שמחה להודיע על הנחה משמעותית של 30% לקראת החופש הגדול ,על סדרת הספרים "תסרוקת לכולן". במספרים: חלק א 170 במקום 250. וחלק ב 270 במקום 400. כמובן, בצירוף דיסק וערכה. ו..הבשורה הגדולה:אני שולחת כל שבוע סרטון תסרוקות למייל חינם. ניתן להרשם ב<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> / חופש נפלא לכולכם! רבקה גולדברג 0527626651
מה המייל שלך? אשמח להרשם לעדכונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה