הנחל של מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
אן פרטים מיוחדים פשוט חיפשו שלושה ילד ושני בחורים ומצאו אותם.
לא בנחל ב"ה.
אגב חסום לך אתר לדעת? הוא פתוח בנתיב...

• הוסף לסימניות
אי אפשר להתלונן?
נאמר לי שזה לא קשור לעירייה, תבררו מי מטפל בזה וקדימה, לפני שח"ו יהיה אסון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;932781:
אי אפשר להתלונן?
נאמר לי שזה לא קשור לעירייה, תבררו מי מטפל בזה וקדימה, לפני שח"ו יהיה אסון.
ה"לא קשור לעיריה" זה אחד הדברים המקוממים פה,
בבשיל מה יש עיריה? שתגיד לנו לפנות למע"צ?
למה, אנחנו תושבים של מודיעין עילית או של מע"צ? ראש העיר אמור לדאוג שמע"צ יעשו מה שצריך, לא התושבים, ושהעיריה תפסיק להתנער מאחריות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;932791:
ה"לא קשור לעיריה" זה אחד הדברים המקוממים פה,
בבשיל מה יש עיריה? שתגיד לנו לפנות למע"צ?
למה, אנחנו תושבים של מודיעין עילית או של מע"צ? ראש העיר אמור לדאוג שמע"צ יעשו מה שצריך, לא התושבים, ושהעיריה תפסיק להתנער מאחריות.
את צודקת, אבל מה יעזור אם רק תתלוננו כאן, תתקשרו, תלכו, ואם צריך תצעקו על האחראיים, יש כאן צורך שתהיו תקיפים יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;932831:
את צודקת, אבל מה יעזור אם רק תתלוננו כאן, תתקשרו, תלכו, ואם צריך תצעקו על האחראיים, יש כאן צורך שתהיו תקיפים יותר.
כל עוד לא יעשו אצלכם בחירות - חבל על הגרון שלכם
מי שלא מפחד על הכיסא שלו, לא מפחד מצעקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;932836:
זה לא מדויק, אני גר בברכפלד ושם היה בעיה עם כביש שלא היו לו מדרכות, התושבים התלוננו ואף הפגינו. התלונות הגיעו עד למשרדי הממשלה ובסוף הדבר תוקן.

נ.ב.
אם יש צורך מאיימים שעד תאריך פלוני, אם הדבר לא מתוקן מפרסמים את זה באמצעי התקשורת.

• הוסף לסימניות
האמת היא שגם ראש עיר צריך כוח מהציבור. אם תהינה תמונות חמות מכמה הפגנות הוא יוכל ללכת עם זה למע"צ ולכל המשרדים הרלוונטיים, זה שהציבור רדום לא תורם כוח לראש העיר, אז- צאו ותפגינו!! תשלחו מכתבים לכל מי שאפשר, תתארגנו, אני לא מבינה את זה, אין מה לעשות??

• הוסף לסימניות
הממשלה תתפנה לפתור שם את הבעיה אחרי שתפתר הבעיה בנתיבי איילון.
מה לנו לדרוש מגוטרמן לפתור בעיה שאפילו חולדאי לא מצליח להתגבר עליה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;932848:
זה לא מדויק, אני גר בברכפלד ושם היה בעיה עם כביש שלא היו לו מדרכות, התושבים התלוננו ואף הפגינו. התלונות הגיעו עד למשרדי הממשלה ובסוף הדבר תוקן.

נ.ב.
אם יש צורך מאיימים שעד תאריך פלוני, אם הדבר לא מתוקן מפרסמים את זה באמצעי התקשורת.
וזה בגלל שיש ברחוב הצדדי הזה עורך דין ועוד כמה חברהמנים.
ועוד הערה קטנה:
לפני שהכביש תוקן קרו שם כמה אסונות,
תשאלו את הבחור שנמצא בשיקום מזה כמה שנים בעקבות התאונה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;932954:
הממשלה תתפנה לפתור שם את הבעיה אחרי שתפתר הבעיה בנתיבי איילון.
מה לנו לדרוש מגוטרמן לפתור בעיה שאפילו חולדאי לא מצליח להתגבר עליה
לא להגזים....
כולה נחל קטנטן!
גרתי שם ואני זוכר את הסערה שחולל מישהו שהזמין את התקשורת על כך שלא היו מעברי חציה ליד הבתי ספר
האשימו אותו שהוא 'מויסר'.
אני זוכר גם שמישהו ריסס שם על המדרכה "כאן יוקם מעבר חציה ע"ש רותי"
אני מקווה שעשו שם כבר מעבר חציה.

אני מאסתי בניסיונות לפנות שם למישהו - לשמחתי אני לא גר שם כבר שלוש שנים, בכל פעם שאני בא לבקר אני רואה שבכל נשאר אותו דבר (למעט איזו כיכר בכניסה לק"ס)
אם מישהו רוצה לטפל בעוד מפגע אני זורק כאן כפפה = לטפל בכיכר בכניסה לעיר, היא גבוהה מדי ומסכנת את העוברים ושבים. מספיק להפעם?

• הוסף לסימניות
קקטוס, רעיון!
אולי מישהו מחפציבה יעמיד שלט:"כאן יוקם גשר על שם יעל"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;932976:
לא להגזים....
כולה נחל קטנטן!
גרתי שם ואני זוכר את הסערה שחולל מישהו שהזמין את התקשורת על כך שלא היו מעברי חציה ליד הבתי ספר
האשימו אותו שהוא 'מויסר'.
אני זוכר גם שמישהו ריסס שם על המדרכה "כאן יוקם מעבר חציה ע"ש רותי"
אני מקווה שעשו שם כבר מעבר חציה.

אני מאסתי בניסיונות לפנות שם למישהו - לשמחתי אני לא גר שם כבר שלוש שנים, בכל פעם שאני בא לבקר אני רואה שבכל נשאר אותו דבר (למעט איזו כיכר בכניסה לק"ס)
אם מישהו רוצה לטפל בעוד מפגע אני זורק כאן כפפה = לטפל בכיכר בכניסה לעיר, היא גבוהה מדי ומסכנת את העוברים ושבים. מספיק להפעם?
אופסה, אל תתחיל. רק השבוע קרו שתי תאונות, אחד של ילד ושני- מבוגר, בשני כבישים נפרדים עם לקות איומה.
הרשימה לא תגמר.
ולמי שאומר צאו להפגין- יצאו, הפגינו, פעלו.
שכונה שלמה לא חבקה יידים. אז אמרו להם לפנות למע"צ...:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;932836:

אני לא גר שם
אבל זה לא תמיד נכון
בבני ברק נהיה עיר נורמלית יחסית למה שהיה, ממתי שהפסיק להיות שם בחירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא יהודיה;932963:
וזה בגלל שיש ברחוב הצדדי הזה עורך דין ועוד כמה חברהמנים.
ועוד הערה קטנה:
לפני שהכביש תוקן קרו שם כמה אסונות,
תשאלו את הבחור שנמצא בשיקום מזה כמה שנים בעקבות התאונה....
אני גר ברחוב הנ"ל, נראה לי שאת מתכונת לרחוב אחר, ואותו בחור הוא שכן שלי (שרכב על אופניים ואוטובוס פגע בו), ונפגע נוסף הינו אברך שלמד איתי בכולל (לפני שעשו את הכיכר בתחילת חפץ חיים).
ואת צודקת ישנו עורך דין, אך בכל מקרה צריך להתיעץ עם אנשים שמבינים, מה הצעדים שיש לנקוט כדי שיטפלו במפגע הזה.
והעיקר - לא להתייאש.

• הוסף לסימניות
רבותי חזרנו לעידן השיירות.
אחותי הצופה על הכביש של דגר ההפרדה מדווחת לי זה עתה טלפונית, שהיא רואה שירת רכבים מזדחלת בכביש ומעפילה לכיוון חפציבה. בראש ג'יפ צבאי ובמאסף גם.
בבוקר היא גם הבחינה במשאיות מזון המתנהלות לאיטן לשכונה הנצורה.
רק לי זה מזכיר את תש"ח?

• הוסף לסימניות
רבותי חזרנו לעידן השיירות.
אחותי הצופה על הכביש של דגר ההפרדה מדווחת לי זה עתה טלפונית, שהיא רואה שירת רכבים מזדחלת בכביש ומעפילה לכיוון חפציבה. בראש ג'יפ צבאי ובמאסף גם.
בבוקר היא גם הבחינה במשאיות מזון המתנהלות לאיטן לשכונה הנצורה.
רק לי זה מזכיר את תש"ח?
תחנת ההורדה מתחת לחלוני..
סה"כ זה קצת גיוון.
(כמובן למי שלא צריך לצאת מהבית)

• הוסף לסימניות
העוזרת שלי התקשרה לשאול אם זה קריטי שהיא תבוא, או שאני מוותרת לה על הטיול...
אז מה נגיד לה, באש ובמים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....