- הוסף לסימניות
לא צריך אש,מספיק מיםנכתב ע"י מי;933101:העוזרת שלי התקשרה לשאול אם זה קריטי שהיא תבוא, או שאני מוותרת לה על הטיול...
אז מה נגיד לה, באש ובמים?
או שתשיג ממלאת מקום.
לא צריך אש,מספיק מיםנכתב ע"י מי;933101:העוזרת שלי התקשרה לשאול אם זה קריטי שהיא תבוא, או שאני מוותרת לה על הטיול...
אז מה נגיד לה, באש ובמים?
נכתב ע"י אושר;933105:לא צריך אש,מספיק מים
או שתשיג ממלאת מקום.
את מדי אופטימית.נכתב ע"י מי;933113:באמת!!!
הצעתי לה להגיע בחמישי או שישי לבחירתה.
אתם צודקים,נכתב ע"י גיל קוליוק;933045:אני גר ברחוב הנ"ל, נראה לי שאת מתכונת לרחוב אחר, ואותו בחור הוא שכן שלי (שרכב על אופניים ואוטובוס פגע בו), ונפגע נוסף הינו אברך שלמד איתי בכולל (לפני שעשו את הכיכר בתחילת חפץ חיים).
ואת צודקת ישנו עורך דין, אך בכל מקרה צריך להתיעץ עם אנשים שמבינים, מה הצעדים שיש לנקוט כדי שיטפלו במפגע הזה.
והעיקר - לא להתייאש.
נכתב ע"י אמא יהודיה;933348:וידוע לי שחברת סופרבוס החלה לשנות את השירות רק אחרי שקיבלו את האיום הנ"ל.
והמכתב הגיע באמת למשרד מבקר המדינה..
נכתב ע"י סתם;933365:סתם לידעתכם מאחת שעובדת בעיריה
העיריה דואגת כל הזמן לכביש הרטוב
אתמול אנשים היו ערים מחמש לפנות בוקר לסדר את כל הענינים
הענין של הכביש לא קשור לעיריה
וזה קשור למע"צ והיו צריכים אישורים
וקיבלו אותם רק שמה לעשות תיקונים כאלה עושים בקיץ
יהי רצון, שנעבור את הנחל החורפי הזה ללא תקלות
ותשמרו על עצמכם אם אומרים לא לעבור אל תנסו בכח!!!
טוב, חברת החשמל זו כבר סאגה אחרת... אני רק רציתי להסביר למה לא מקובל עלי שהעיריה מחפשת אשמים לזרוק עליהם את התיק. כידוע, יש לעיריה יכולות קצת יותר גדולות מאזרח תמים ומסכן.נכתב ע"י אפרתה;933389:שיגעון, פשוט שיגעון!! תקימו שכונת אוהלים ליד בית העיריה או לא יודעת איפה, שישכבו קצת על הכביש, יעשו קצת שמח ואולי יקרה משהו.
לגבי חברת החשמל- צר לי לאמר לך שאני בירושלים כשעם העיריה עוד יש יחסית מה לדבר והם מטפלים אולי או בערך- אז חברת החשמל מתעללת פה בתושבים בצורה מזעזעת, היו לנו לאחרונה כמה וכמה הפסקות חשמל של שעה ושעתיים ואז המוקד לא עונה והמוזיקה שם מוציאה מהדעת, אז היי רגועה, גם שם מתעלמים.
נכתב ע"י אושר;933384:כשיש לי בבית קצר וזה קשור לחברת החשמל, אני לא אומרת שאין מה לעשות זה קשור לחברת החשמל, אלא משגעת להם את השכל עד שהם יבואו לסדר.
הנחל הזה לא צמח פה במפתיע אתמול, הוא היה כאן מאז בריאת העולם, וזה שהעיריה נתנה לחברה לבנות בלי שתסדר קודם את התוואי של הנחל- זה הפשע הראשון.
הפשע השני הוא מאז שהוקמה השכונה היו הצפות כאלה כבר מס' חורפים ומאז עברו כבר מס' קייצים ואף אחד לא הזיז כלום. רק מה, בהתחלה היו מעט תושבים בלי הרבה כח, (מי שזוכר- הסיפור של חפציבה) אז נתנו להם לסבול. עכשיו מדובר בשכונה ענקית פלוס אז זה מתפוצץ.
שיגעון פשוט שיגעון.. תקימו שכונת אוהלים ליד חברת החשמל או לא יודעת איפה, שישכבו קצת על הכביש, יעשו קצת שמח ואולי יקרה משהו.לגבי חברת החשמל- צר לי לאמר לך שאני בירושלים כשעם העיריה עוד יש יחסית מה לדבר והם מטפלים אולי או בערך- אז חברת החשמל מתעללת פה בתושבים בצורה מזעזעת, היו לנו לאחרונה כמה וכמה הפסקות חשמל של שעה ושעתיים ואז המוקד לא עונה והמוזיקה שם מוציאה מהדעת, אז היי רגועה, גם שם מתעלמים.
כזכור חפציבה קרסה באמצע הבניה..הנחל הזה לא צמח פה במפתיע אתמול, הוא היה כאן מאז בריאת העולם, וזה שהעיריה נתנה לחברה לבנות בלי שתסדר קודם את התוואי של הנחל- זה הפשע הראשון.
כזכור היו בחפציבה כבר כל התשתיות כשהיא קרסה.נכתב ע"י יעל;933423:בתור מי שנמצא בשכונה.
ניכר שהעיריה מנסה לסייע לתושבים כרגע..
אני לא יודעת מה מתפקידה ומה לא מתוקף תפקידה.
אבל לא כל דבר חייב לבא בהשמצות במיוחד לא ממי שבכלל לא מכיר את השטח.
(ואין לי שום קשר לשום גורם בעירייה..)
מה שכן ראינו שבמהלך הקיץ כן סודרו כמה מקומות,
נבנו תעלות ניקוז, והוסט נתיב הנחל בתוך השכונה לתוך בור ניקוז..
רק בכזה גשם גם נתיבי איילון לא עמדו בעומס..
ומה לעשות שבמע"צ אישרו להתחיל לטפל בכביש רק לאחר האסון הנורא ל"ע,
וכעת הם הודיעו שבניסן יתחילו העבודות.
כזכור חפציבה קרסה באמצע הבניה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים