הנחל של מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;933101:
העוזרת שלי התקשרה לשאול אם זה קריטי שהיא תבוא, או שאני מוותרת לה על הטיול...
אז מה נגיד לה, באש ובמים?
לא צריך אש,מספיק מים;)
או שתשיג ממלאת מקום.

• הוסף לסימניות
אותי לימדו שעל טיול משלמים :p
ועוד טיול רטוב... :eek:

:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;933105:
לא צריך אש,מספיק מים;)
או שתשיג ממלאת מקום.

באמת!!!
הצעתי לה להגיע בחמישי או שישי לבחירתה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;933113:
באמת!!!
הצעתי לה להגיע בחמישי או שישי לבחירתה.
את מדי אופטימית.
בנתיים הנחל רק מתמלא יותר ויותר.

• הוסף לסימניות
לפעמים רק לפעמים מפעם לפעם
אני מרגישה בעיר הזו כמו בעיירות אי שם

כשצינור מתפוצף במפתיע
נשלחים מיכליות , וכל העם מופיע
מי בקנקנו מי בדליו
להביא (לשאוב) מים לילדיו

אוטובוס יעשה את מסלולו
כמעט כמיום 'היוולדו'
וישוב פעמיים על נתיביו
מי חושב לשנות פעמיו

כשהאור לפתע כבה
עם הודעה וגם בלי
לקול ילדים ויבבה
בנרות הבית נדליק

כשהכביש על גדותיו עלה
והשכונה בגשמיה ננעלה
אזי עגלה מקטעת
את האוכל והאנשים מעבירה
ומשפחות רבות בלי לדעת
מה יהיה המחר? מה תהיה הבשורה?

אמהות עם ילדיהן
בבית נותרו
עבודה לימודים- עליהן
כולם יוותרו

כמו אי שם בעיירה לא נודעת
בעת שהשלגים את הסף כבר עברו
נשארו כולם בביתם בלי לדעת
עד מתי הם כך יוותרו

לו יקום החכם את העיר ישנה
לא רק בשם אלא גם במעשה
אזי נרגיש לא רק נדע
בכל הארץ יהיה זה נודע

אבל החכמים בעיירה דואגים
ללחם רוחני עבור הגדיים
בשכל הם עושים העתיד הם רואים
הן זאת העיקר וכולנו פתיים.

נמתין עוד שנה ואולי שתיים
עמודים רוחניים יעמדו מלא קומתם
אזי יהיה מקום לדברים הזנוחים
על מה שהאנשים הקטנים היו נאנחים

• הוסף לסימניות
הסרטה משנה שעברה. הפעם לא נתנו לי להתקרב.

קבצים מצורפים

• 3775.avi
    18.6 MB · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
מטורררררררררררף! איך אתם יושבים בשקט???
זה ממש סכנת חיים! תעשו משו!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;933045:
אני גר ברחוב הנ"ל, נראה לי שאת מתכונת לרחוב אחר, ואותו בחור הוא שכן שלי (שרכב על אופניים ואוטובוס פגע בו), ונפגע נוסף הינו אברך שלמד איתי בכולל (לפני שעשו את הכיכר בתחילת חפץ חיים).
ואת צודקת ישנו עורך דין, אך בכל מקרה צריך להתיעץ עם אנשים שמבינים, מה הצעדים שיש לנקוט כדי שיטפלו במפגע הזה.
והעיקר - לא להתייאש.
אתם צודקים,
הבחור לא נפגע באותו רחוב בו הוא גר, אבל כמי שגרים בקרבת מקום הכביש עצמו הוא זוועה!0(היום המצב שם קצת השתפר..)
בקשר לאנשים שמבינים:
מישהי שמתמצאת בעניינים הללו אמרה לי פעם: את רוצה להתלונן, כתבי מכתב לראש העיר/ עירייה. עם התלונה, ואז לכתוב למטה בצד ימין:
העתק "מועבר למבקר המדינה"
כמובן שצריך לפנות לפני כן בטלפון ואולי לשלוח עוד מכתב או שניים (ולא לשכוח לשמור העתק של כל המכתבים!) השלב שאחרי שליחת המכתבים הוא כאמור פניה למשרד מבקר המדינה.
וידוע לי שחברת סופרבוס החלה לשנות את השירות רק אחרי שקיבלו את האיום הנ"ל.
והמכתב הגיע באמת למשרד מבקר המדינה..
בהצלחה
ובשורות טובות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא יהודיה;933348:
וידוע לי שחברת סופרבוס החלה לשנות את השירות רק אחרי שקיבלו את האיום הנ"ל.
והמכתב הגיע באמת למשרד מבקר המדינה..

רק מי שלא גר כאן יכול כך לחשוב
השירות שלהם לאחרונה גרוע מתחת לכל ביקורת.

• הוסף לסימניות
סתם לידעתכם מאחת שעובדת בעיריה
העיריה דואגת כל הזמן לכביש הרטוב
אתמול אנשים היו ערים מחמש לפנות בוקר לסדר את כל הענינים

הענין של הכביש לא קשור לעיריה
וזה קשור למע"צ והיו צריכים אישורים
וקיבלו אותם רק שמה לעשות תיקונים כאלה עושים בקיץ

יהי רצון, שנעבור את הנחל החורפי הזה ללא תקלות
ותשמרו על עצמכם אם אומרים לא לעבור אל תנסו בכח!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;933365:
סתם לידעתכם מאחת שעובדת בעיריה
העיריה דואגת כל הזמן לכביש הרטוב
אתמול אנשים היו ערים מחמש לפנות בוקר לסדר את כל הענינים

הענין של הכביש לא קשור לעיריה
וזה קשור למע"צ והיו צריכים אישורים
וקיבלו אותם רק שמה לעשות תיקונים כאלה עושים בקיץ

יהי רצון, שנעבור את הנחל החורפי הזה ללא תקלות
ותשמרו על עצמכם אם אומרים לא לעבור אל תנסו בכח!!!

כשיש לי בבית קצר וזה קשור לחברת החשמל, אני לא אומרת שאין מה לעשות זה קשור לחברת החשמל, אלא משגעת להם את השכל עד שהם יבואו לסדר.
הנחל הזה לא צמח פה במפתיע אתמול, הוא היה כאן מאז בריאת העולם, וזה שהעיריה נתנה לחברה לבנות בלי שתסדר קודם את התוואי של הנחל- זה הפשע הראשון.
הפשע השני הוא מאז שהוקמה השכונה היו הצפות כאלה כבר מס' חורפים ומאז עברו כבר מס' קייצים ואף אחד לא הזיז כלום. רק מה, בהתחלה היו מעט תושבים בלי הרבה כח, (מי שזוכר- הסיפור של חפציבה) אז נתנו להם לסבול. עכשיו מדובר בשכונה ענקית פלוס אז זה מתפוצץ.

• הוסף לסימניות
שיגעון, פשוט שיגעון!! תקימו שכונת אוהלים ליד בית העיריה או לא יודעת איפה, שישכבו קצת על הכביש, יעשו קצת שמח ואולי יקרה משהו.
לגבי חברת החשמל- צר לי לאמר לך שאני בירושלים כשעם העיריה עוד יש יחסית מה לדבר והם מטפלים אולי או בערך- אז חברת החשמל מתעללת פה בתושבים בצורה מזעזעת, היו לנו לאחרונה כמה וכמה הפסקות חשמל של שעה ושעתיים ואז המוקד לא עונה והמוזיקה שם מוציאה מהדעת, אז היי רגועה, גם שם מתעלמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;933389:
שיגעון, פשוט שיגעון!! תקימו שכונת אוהלים ליד בית העיריה או לא יודעת איפה, שישכבו קצת על הכביש, יעשו קצת שמח ואולי יקרה משהו.
לגבי חברת החשמל- צר לי לאמר לך שאני בירושלים כשעם העיריה עוד יש יחסית מה לדבר והם מטפלים אולי או בערך- אז חברת החשמל מתעללת פה בתושבים בצורה מזעזעת, היו לנו לאחרונה כמה וכמה הפסקות חשמל של שעה ושעתיים ואז המוקד לא עונה והמוזיקה שם מוציאה מהדעת, אז היי רגועה, גם שם מתעלמים.
טוב, חברת החשמל זו כבר סאגה אחרת... אני רק רציתי להסביר למה לא מקובל עלי שהעיריה מחפשת אשמים לזרוק עליהם את התיק. כידוע, יש לעיריה יכולות קצת יותר גדולות מאזרח תמים ומסכן.
ואם אין להם אפשרות לטפל בענייני העיר (מי שזוכר העלתי בפורום את נושא הגינות. זה עוד לא פיקוח נפש, מצב הכבישים הוא קטסטרופה שלא תשוער) אז בבקשה שיפנו את המקום למי שכן מוכשר בעניין. זה נראה לי מגוחך לתפוס בכח כל כך הרבה שנים את תפקיד ניהול העיר ולצפות עד להפגנות כדי להחליט להזיז דברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;933384:
כשיש לי בבית קצר וזה קשור לחברת החשמל, אני לא אומרת שאין מה לעשות זה קשור לחברת החשמל, אלא משגעת להם את השכל עד שהם יבואו לסדר.
הנחל הזה לא צמח פה במפתיע אתמול, הוא היה כאן מאז בריאת העולם, וזה שהעיריה נתנה לחברה לבנות בלי שתסדר קודם את התוואי של הנחל- זה הפשע הראשון.
הפשע השני הוא מאז שהוקמה השכונה היו הצפות כאלה כבר מס' חורפים ומאז עברו כבר מס' קייצים ואף אחד לא הזיז כלום. רק מה, בהתחלה היו מעט תושבים בלי הרבה כח, (מי שזוכר- הסיפור של חפציבה) אז נתנו להם לסבול. עכשיו מדובר בשכונה ענקית פלוס אז זה מתפוצץ.

תראי אני ממש לא מתמצאת שם רק עדכנתי
שהם שיגעו למעצ את השכל והיו הרבה ישיבות על הנושא כדי לפתור אותו
רק שזה שונה מבית פרטי לכביש רציני
והצדק עימך בקשר לזה שזה לא טופל מלכתחילה

• הוסף לסימניות
שיגעון פשוט שיגעון.. תקימו שכונת אוהלים ליד חברת החשמל או לא יודעת איפה, שישכבו קצת על הכביש, יעשו קצת שמח ואולי יקרה משהו.

• הוסף לסימניות
בתור מי שנמצא בשכונה.
ניכר שהעיריה מנסה לסייע לתושבים כרגע..
אני לא יודעת מה מתפקידה ומה לא מתוקף תפקידה.
אבל לא כל דבר חייב לבא בהשמצות במיוחד לא ממי שבכלל לא מכיר את השטח.
(ואין לי שום קשר לשום גורם בעירייה..)
מה שכן ראינו שבמהלך הקיץ כן סודרו כמה מקומות,
נבנו תעלות ניקוז, והוסט נתיב הנחל בתוך השכונה לתוך בור ניקוז..
רק בכזה גשם גם נתיבי איילון לא עמדו בעומס..
ומה לעשות שבמע"צ אישרו להתחיל לטפל בכביש רק לאחר האסון הנורא ל"ע,
וכעת הם הודיעו שבניסן יתחילו העבודות.

כזכור חפציבה קרסה באמצע הבניה..

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה לפני שחפציבה קרסה. כשהיו רק כמה שלדים אי שם במעלה ההר גרתי בנתיבות המשפט. היה חורף אחד מבורך וכל העמק המתלא מים והבודקה של השמירה בעמק כוסתה עד הגג. אמרתי אז לחברה שלי שקנתה ב"נאות הפיסגה" על הניר שטוב שהיא לא קנתה בחפציבה כי שם, אם יהיה חורף גשום במיוחד הם יהיו מנותקים.
בעלי צחק עלי ואמר לי:"מה נראה לך, לא ישאירו את התשתיות ככה יסדרו את זה"
רציתי לסיים ב:"צוחק מי שצוחק אחרון" אבל הצחוק כל כך מר... פשוט רע לי להגיד:"אמרתי לכם!"
נ.ב. פתחתי את העיתון הבוקר וקראתי על מודיעין עילית. שפשפתי את העיניים לרגע לוודא אם אני לא קוראת במקרה את פראבדה:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;933423:
בתור מי שנמצא בשכונה.
ניכר שהעיריה מנסה לסייע לתושבים כרגע..
אני לא יודעת מה מתפקידה ומה לא מתוקף תפקידה.
אבל לא כל דבר חייב לבא בהשמצות במיוחד לא ממי שבכלל לא מכיר את השטח.
(ואין לי שום קשר לשום גורם בעירייה..)
מה שכן ראינו שבמהלך הקיץ כן סודרו כמה מקומות,
נבנו תעלות ניקוז, והוסט נתיב הנחל בתוך השכונה לתוך בור ניקוז..
רק בכזה גשם גם נתיבי איילון לא עמדו בעומס..
ומה לעשות שבמע"צ אישרו להתחיל לטפל בכביש רק לאחר האסון הנורא ל"ע,
וכעת הם הודיעו שבניסן יתחילו העבודות.

כזכור חפציבה קרסה באמצע הבניה..
כזכור היו בחפציבה כבר כל התשתיות כשהיא קרסה.
מי שראה כשבנו את גדר ההפרדה על תואי הנחל- הדבר הראשון שהצבא עשה- היה לבנות מעבר בטוח לנחל, כך למעשה הגדר היא כעין גשר מעל הנחל. זה בדיוק מה שהיה צריך לעשות כשבנו את הכביש לגרין פארק. אבל- איך אומרים? ה"סמוך" הישראלי.
אגב, לפני חמש שנים הייתה גם הצפה ענקית, אלא שאז היו רק כ-10 משפחות בודדות בחפציבה...(מי זוכר) וגם לפני ארבע נים, בבת שלפני פורים, אז היו שם כבר יותר.
יכלו לדחוק במע"צ כבר אז.
אבל בקרית ספר מקובל שרק במקרי אסון פועלים, לפני כן זה כנראה לא מספיק מתוקשר.

• הוסף לסימניות
מהדקות האחרונות...

קבצים מצורפים

• MVI_2713.wmv
    2.2 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
יפהפה!
האמת היא, למה להתלונן?
סה"כ נותנים לנו להרגיש את הטבע חי, ושפע,
ויש לאן לקחת את הילדים אחה"צ, כפיצוי על השלג שבחר רק בירושלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....