הניווט בוטל...

• פותח הנושא GTV
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מקווה שאני בפורום הנכון, והלוואי שמשהו פה ידע להושיע אותי!

אני עובדת על תוכנת משכורות, שכאשר פותחים את התוכנה מופיע חלון עם עדכונים שוטפים מהבית תוכנה. יום אחד, בלי שביצעתי שום שינוי במחשב שלי, בחלון של העדכונים מופיע לי "הניווט לדף האינטרנט בוטל", ואין לי אפשרות יותר לראות את העדכונים.
דיברתי עם הבית תוכנה- הם טוענים שבוצע שינוי במחשב וזה לא קשור אליהם, אלא למערכת הג'אבה של המחשב.

מה יכולה להיות הסיבה, אם לא ביצעתי שום שינוי במערכת של המחשב? ואיך אני יכולה להחזיר את המצב לקדמותו??????

זה חשוב לי מאד! והעריך כל תגובה!!!!

• הוסף לסימניות
אולי משהו בחסימה. לפעמים השרתים עוברים כתובת....

• הוסף לסימניות
כלומר- אני בנתיב, יש מצב שהם עשו שינוי, ולכן גם אצלי השתנה משהו במערכת?

• הוסף לסימניות
כן, תעשי בדיקת כתובות חסומות, (נראה לי ככה קוראים לזה.) ותפעילי את התוכנה] ותראי מה קורה....

• הוסף לסימניות
איפה יש לי את האופציה הזאת?

שכחתי לציין שהאתר של הבית תוכנה כמובן פתוח לי בנתיב..

• הוסף לסימניות
נראה לי שעל הסמל של נתיב בסרגל של התחל, יש תפריט נשלף, ושם לבחור בבדיקת כתובות חסומות, ואז להריץ את האתר, ואם משהו לא עולה לך, כי הוא חסום, זה ירשם שם.

• הוסף לסימניות
לי היה בעיה עם אתר מסוים שנתיב פתחו לי, אבל זה לא עבד
נסיתי לברר עם נתיב הגעתי לפקיד מסוים והוא התחבר אלי ולא הצליח לסדר את הבעיה
בסוף הוא העביר אותי לפקידה אחרת, ובסוף היא אמרה לי לנסות להתחבר לאתר דרך אקספלורר ושם זה עבד מצוין (בדרך כלל אני משתמש עם כרום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה